去到依刻重有份出黎遊行嘅藝人..佢地拍乜唱乜我地都應該支持

307 回覆
1084 Like 46 Dislike
杜汶澤呢

好似入左醫院(早幾日)

星期五晚gym room見到佢
hocc單野又唔記得 你班港豬
均真d講
要封殺既早就永不超生
出黎起碼有人講下
睇下之前淫kay派下水都要封殺就知
而家仲收埋山
瓜皮呢
陳嘉上
20 分鐘 ·
我常常説我是中國人,一些年輕人不了解我們這輩在成長時在海外被嘲笑做Ching,過去看港英各種惡行的痛苦。我討厭人罵大陸人蝗蟲,因為我感同身受。我認為香港的問題根本是地方政府瞞上欺下的結果。因此能解決問題的不是港府,是中央。香港人不應一味和這個不稱職的地方政府爭論,而是爭取和中央溝通。我知道這似乎違反港人治港的理念,但我認為是唯一可真正建立互相信任的唯一辦法。否則就只有亂的結局。回到和平爭取,回到談判桌,收起侮辱的語言,我們試試談可以嗎?
https://www.facebook.com/gordon.chan.967806/posts/10213340909814417

幫你補圖

陳嘉上咁快龜縮

都縮得幾快

所以我咪話根本唔洗幫人做光環
啲藝人/公眾人物 大陸主動招安我唔撚信佢地唔奶
無曬後路咪局住去起馬仲有一部分同陣營既人支持
真係好撚戇鳩盲撐 每人做好自己已夠

係RubberBand唔係rubber band
睇死你班忽然支持者都係得把口話支持
杜汶澤係本土撚
1.hocc
2.明哥
3.王宗堯
4.歐錦棠
5.陳嘉上導演
6.張堅庭導演
7.rubber band
8.前DJ Leo
9.E-kids
10.劉俊謙
11.雲海
12.梁祖堯

請自行接龍和組合
陳嘉上
20 分鐘 ·
我常常説我是中國人,一些年輕人不了解我們這輩在成長時在海外被嘲笑做Ching,過去看港英各種惡行的痛苦。我討厭人罵大陸人蝗蟲,因為我感同身受。我認為香港的問題根本是地方政府瞞上欺下的結果。因此能解決問題的不是港府,是中央。香港人不應一味和這個不稱職的地方政府爭論,而是爭取和中央溝通。我知道這似乎違反港人治港的理念,但我認為是唯一可真正建立互相信任的唯一辦法。否則就只有亂的結局。回到和平爭取,回到談判桌,收起侮辱的語言,我們試試談可以嗎?
https://www.facebook.com/gordon.chan.967806/posts/10213340909814417

幫你補圖

陳嘉上咁快龜縮

都縮得幾快

所以我咪話根本唔洗幫人做光環
啲藝人/公眾人物 大陸主動招安我唔撚信佢地唔奶
無曬後路咪局住去起馬仲有一部分同陣營既人支持
真係好撚戇鳩盲撐 每人做好自己已夠

早幾個鐘話我都5毛嘅真係好低質
呢個post變咗政府清算名單

正想講,仲話幫人,搞到人地被封殺就真
劉俊謙

瑪加烈與大衛:前度 果個大衛

淨係睇左林保怡版 前度好唔好睇
過晒氣既藝人撈唔店咪拎下光環

撈唔掂仲唔落力奶共
有冇source? 張堅庭都有?

上面講張堅庭個巴打邊個見到可唔可以post出黎

有份提名689
黃子華算唔算
有冇source? 張堅庭都有?

上面講張堅庭個巴打邊個見到可唔可以post出黎

有份提名689

佢之後都話過後悔既 想當年都有一堆高登仔支持689做特首啦
話班藝人為左拿光環而去既人究竟要幾on9先講得出
當全世界連荷里活都自我審查為左打入中國市場
拿呢種所謂既政治光環後果可以好撚嚴重,真係可以搞到飯都無得開
不如 list 埋愛國偽人
唔會睇佢有份做既戲
唔會聽佢既歌
順手整埋當年六四反共 依家變節奶共嘅名單
唔會睇佢有份做既戲
唔會聽佢既歌

愛國偽人張list一日一夜都列唔完啦
坤哥真係有去 岩岩見到佢同佢傾左兩句 佢話驚比中共封殺所以想低調啲

坤哥

呢條撚樣敢去食屎啦
唔會睇佢有份做既戲
唔會聽佢既歌

愛國偽人張list一日一夜都列唔完啦

Block 得幾多得幾多
deanie姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞