去到依刻重有份出黎遊行嘅藝人..佢地拍乜唱乜我地都應該支持

307 回覆
1084 Like 46 Dislike
1.hocc
2.明哥
3.王宗堯
4.歐錦棠
5.陳嘉上導演
6.張堅庭導演
7.rubber band
8.前DJ Leo
9.E-kids
10.劉俊謙

無圖你話你今日見到689遊行都得架啦
上面個堆無証據我唔會加落去
我相信佢地post得出黎都豁出去所以我都豁出去盲撐佢地

雲海呀 自己上fb睇啦

小心偽人:

過晒氣既藝人撈唔店咪拎下光環

成日暗星借政治上位😂

你咪一樣 成日上黎扮出位
唔知有無講錯 歡迎屌7我

張堅庭 邊到係呀
佢當年係有拍表姐你好野
成先河 笑鳩班大陸人
但早幾年 佢係大陸開茶記 先奶哂共

陳嘉上
帶頭支持拍合拍片wo
見到梁祖堯係舊立法會附近
the bright lights主唱Tony

陳嘉上真心估唔到
陳嘉上真心估唔到

所以好多真係抵佢成世做港豬,當佢唔撚睇合拍片支狗片,淨係留意下呢十幾年邊幾隻賣港狗主導殤港電影節,點支化成都唔醒下???
LM
ekids個個其實我怕跟車太貼

不過其實唔係有巴打post E-kids出黎我諗無人記得佢地

佔領果時tommy有出旺角整野請人食
hocc單野又唔記得 你班港豬

#haha
一見到hocc個名就諗起條撚屌有幾虛偽

#haha

左膠代表
講起有良知既藝人
其實立立係雨傘果陣都有出過聲 不過好似唔多人知
雖然佢無實際行動 但係藝人界算係咁了

#haha

左膠代表

旺角俾人清場,佢吹雞叫人返金鐘聽歌
成日話呢班人出黎拎光環真係好on9
你地知唔知香港同大陸市場爭幾遠
拎左呢個光環根本就得不償失
2點幾時見到艾威係灣仔著住黑衫出現
但佢好似唔係好ACTIVE起FB
又唔見你俾錢隔離遊行既人 藝人大曬咩

樓主幫手似係整緊個集中清算名單
王宗堯

呢條撚屌做marketing 真係幾叻

要上位就奶共啦 洗撚上街同佢搞對抗咩

利申 非FANS

由雨革開始屌佢借政治上位, 我諗要上位一早上完啦
人哋幾乎次次身體力行行出嚟或出聲, 真係勤力過班鍵盤戰士, 有時啲嘢真係日久見人心
話借上位但從來冇拎根據出嚟, 唔知佢憑咩咁講
有啲人真係幾可笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞