去到依刻重有份出黎遊行嘅藝人..佢地拍乜唱乜我地都應該支持

307 回覆
1084 Like 46 Dislike
王宗堯算把啦,
條友博上鏡為知名度既。
乜鳩野柒都關佢事咁

人地出黎又話人博上鏡
到佢無出聲個日又問人去左邊
連登仔真係無得輸

秒殺
你地口中既支持咪又係D網上留言十卜十卜果D垃圾

我都想出,但奈何我本身貧血易暈出唔到,唯有網上支持
王宗堯算把啦,
條友博上鏡為知名度既。
乜鳩野柒都關佢事咁

人地出黎又話人博上鏡
到佢無出聲個日又問人去左邊
連登仔真係無得輸

秒殺

你睇下杜汶澤入左醫院
連登仔已經即刻問杜汶澤呢
真係唔好怪我 有時連登仔比起藍絲佢地好似重憎依班藝人
Mon實邊個邊個呢
吳業坤撚有呀?

張堅庭不嬲都屌政府架啦
你地可以睇下佢係陳嘉上Facebook個留言
吳業坤撚有呀?

張堅庭不嬲都屌政府架啦

好彩吳業坤好似唔係真 唔係我真係矛盾到爆呀下
吳業坤撚有呀?

張堅庭不嬲都屌政府架啦

坤哥投左共
杜汶澤呢

老婆喺cctvb ⋯⋯
吳業坤撚有呀?

張堅庭不嬲都屌政府架啦

我見有人開post話佢有去,其實我都唔肯定
rubber band個泥猛有
看到石永泰一句「出得嚟行,預咗要還」我有點想法。那要看“行“是什麼?若“行“是參予反對政府政策的政治活動那很恐怖,我希望他不是指此。但若“行”的意思是犯法行為,那他一定程度是對的。犯法的人對自己行為必須承擔,不應有任何借口。但我們公民有責任令管理司法的人不以政治為標準,讓支持政府的人可以出嚟“行”唔駛還,而另一邊就加倍奉還。這樣的司法维持不了公信,社會的不滿也正在於此。有朋友説佩服我出來說話的勇氣,我其實慚愧得很。我當年眼看佔中的理念將香港人過去和理非非去爭取民主改革的路走向非法,只是弱弱地提了一下反對,被一些年輕人臭駡了便不再聲張,這是我的懦弱。令一群有理想的年輕人用錯誤的手段得到教訓,作為前輩我缺了承擔。眼看一些愛國賊因此肚滿腸肥我更深感不滿。在和平合法的手段下改變社會,是我的信念,但我沒有堅持去推動。如今社會撕裂,沒有討論,只有對罵,我能做到的太少了。只有慚愧。

陳嘉上

加油
屌,真係要大大力推

一個藝人很肯行出黎支持,先唔講對民眾有幾大影響,以佢自己角度出發都喪失左幾多工作機會,奶共商人何其多呀,個個都淆底,怕藝人既政治立場而有潛在損失,都重未計番上大陸搵人仔呢d咁直觀既機會

1個藝人光環,肯放棄自身利益持相反立場,淨係呢個原因都收哂極大部分偽善者皮,再大巴大巴咁煎落 番工不了咁熱不了既人塊面度,一個普通人行出黎極其量都係帶動身邊幾個fd,黄之峰就話因為政治而獲得名聲,而一個明星要咁做,名聲多少都有幫助,但係好明顯弊大於利,如果唔係都冇咁多人奶共搵人仔,當名人藝人都企出黎為港爭取香港人應有既權益,其他人又憑咩獨善其身呢?
杜汶澤呢

老婆喺cctvb ⋯⋯

唔關事啦 佢老婆係cctvb佢都係咁架啦
記得個陣選舉佢好支持陳雲
如果可以喚醒香港人,用光環笠到佢全家發光又有咩所謂?
1.hocc
2.明哥
3.王宗堯
4.歐錦棠
5.陳嘉上導演
6.張堅庭導演
7.rubber band
8.吳業坤
9.笑波子
加油
坤哥既碟真係貼錢我都唔要
好記得928果日,見到rubberband 主唱自己親自係車上搬水落黎比人
1.hocc
2.明哥
3.王宗堯
4.歐錦棠
5.陳嘉上導演
6.張堅庭導演
8.吳業坤
9.笑波子

刪咗個偽毒坤先好無
1.hocc
2.明哥
3.王宗堯
4.歐錦棠
5.陳嘉上導演
6.張堅庭導演
8.吳業坤
9.笑波子

笑波子 呢個on9仔都要藝人
咪撚鳩加啲人入黎
支持係欣賞佢肯為自己發聲,敢於為自己應有既權利發聲

其他如果因為利益唔發聲,憑咩要其他人尊重
prove下先好加
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞