我開左個魔力私服。 繁體 2

994 回覆
14 Like 14 Dislike
好掛住你賣野
賣完紅生下期賣乜野
無野賣,都係自給自供其實都無做到幾多野,升lv 又要mp 獵人掛一兩日,儲埋d 料,整番20~30組mp 先升到lv同升下寵,之後又要修下裝掘料換裝,進度好慢,無合作伙伴你就好,有大神幫手掘料
我用裝換MP 哈包
我唔整MP的

去捉下D 冷門寵我可以支持下
即刻有興趣升隻士兵試下
士兵型追月
升升升
遲D開埋S仲勁
想整隻人打王用,而家一隊5個攻人,換一隻做士兵定傳定力巫好? 有時好似食藥水唔夠做
有爛袍+超補半 -> 傳教48魔無腦超補10
有超恢杖-> 力巫又得
士兵就萬能 不過無超補半用超補勁食魔

我會簡傳教, 好勁既王巫先多D上場機會
但而家又無乜王太勁, 傳都夠打

最暴力做法就係升多3隻人
有時用大半日都遇唔到一隻,就算有都係檔根本無人會買,就算有都係賤價,都係里洞打石穩陣
咁點解唔一隻巫搞掂?d唔夠勁既王唔用得巫咩
如果冇錢買超恢杖/超補半魔,係咪用魔巫會好d?
巫其實都得
鐘意玩邊隻就邊隻
因為唔夠勁既王5隻攻人打仲快姐

力巫你配點要自己諗
不過通常件袍都夠哂, 反正未有太王好勁
洗點咁平你玩力巫先,搞唔店先魔巫?
要你既級別先做到裝換mp一件十萬起碼十組600,我得d 低lv 裝又無人要,整2~3件先換一組不如靠自己慢慢獵
琴日有人世頻叫木佬接單
我用紅蘿蔔換佢哈包都得既姐
唔洗下下自己黎
這些機會
同唔同廚師做過幾單CARROT換哈包
不過你有木佬可以直接DIY做哂
得兩隻,d 欄全部比4~7木霸哂,都仲未整裝消化拖左好耐,太難就,琴晚見人5礦5木5獵5剪...一條友最少廿開,我先每職2~3隻
開幾隻木倉解決所有問題
木佬唔洗咁多隻
得礦布有5隻會好D
整裝用唔到獵
應該整裝 藥水 料理一條龍...咁龐大既陣容各5隻應該又係十技大佬
全線都升10技咁癲
不過應該遲多排好多人自吸自足全10
你仲癲...你全職100
100咁易升 80升100都係6H卡時到
MP HP 修武防 重裝 我全部都無搞
搞呢D仲耐
都已經係超大神級
有幾個廚佬全力整MP 都係用MP換錢或者直接MP換哂裝/HP 果D
早排見有癲佬賣1000mp..有240組一組2萬5 賣哂輕鬆半千萬富豪
佢同人買改蜥圖1套1球
買左3套終於改左隻好野
大佬黎
其實隻野都好平均,論戰力應該比地盤佬仲弱,點解咁貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞