我開左個魔力私服。 繁體 2

1001 回覆
14 Like 14 Dislike
下次轉24星期3,4試好過星期5試
操作介面係簡,入面啲料係繁來。所以gmae入面啲字都係繁
希望順順利利
大家都係想打機
有新野都係好事
有寵裝,好似初心咁,寵物可以加命中、必殺,打王好爽
太早無玩,完全唔知寵裝係咩一回事睇見又一堆材料又要升技生產就頭暈
寵裝可以穿5件類似人物既裝,加血防攻敏必反閃命等等既5樣能力,穿完裝後,寵物都好勁,就唔會人物100閃,寵物唔會因為0命中成日打唔中人
始終依度都未流行pvp人物想百閃應該都好難,而且都無咩需要,現有既能力數值都屌打左舊時既boss,再加強就好似打豆腐咁
有賣純水晶後,就好開8騎,有8騎再配合水服,隨便輕裝都100閃。
重裝一百閃都好易,如果有8騎,8-10重裝就係一套加閃既裝。
而家有100閃就係刷逆牛拎十寶
而家人都唔多,未有人PVP好合理
其實都唔明點解要削水服明明80閃基本都唔離地,60閃用Q 件先接近百閃但耐久低真係慘過食屎,3xx 耐巴村出面升技,硬食魔法升一陣得番7x 耐都唔敢想像水服打逆牛扣耐有幾傷
技能傷害資料可以比大家參考下
利申唔係藍毛公佈,有其他巴打破解左黎睇

1000%屌打全部,迅連先80%傷
拎斧出6技7技波先係世一
操bug?? 拎武出波波
同簡SER 1樣
空手AUTO完出波換斧就得

而家唔係好勁
但S士兵就唔錯
水斧40必7波

不過而家高LV升LV點都係5-6隻怪所以6斧出6波都OK 士兵升LV唔會話太廢
操bug 大法
簡SER 我士兵120 有用
繁SER 我士兵得30LV 帶學哈村
所以我都無用黎升LV
auto左係咪不論幾多隻,場場都會用波? 點樣解除?
f5or無魔
你都好熟AUTO
都唔識用斧氣功彈用強補都係企係度,唔識出技,最多都係用回蕉因果,其他手動
我AUTO可以強補WOR
去醫院補寵物血魔,都會解除
補血果類,要多試幾次,有時要按人,有時要按寵,F5對於技能目標係自己人會有時有bug,唔識出技
我入戰前禁F5
入戰之後用補血技
就無事
專業auto 大神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞