我開左個魔力私服。 繁體 2

975 回覆
14 Like 14 Dislike
係 有啲ac得有啲唔得
你隻人卡住左
5隻戰系卡住

生產系一半一半

貨倉全部無事

唔駛玩
Email藍毛 cg@bluemo.org
料理料索性轉讓哂比電巴,無心機重新整,裝備技能焗住重刷
我有D ACC卡住..有D ACC話密碼錯誤..點搞
Email藍毛 cg@bluemo.org
好明,我今日升左一日
push
點解個人d動作變左慢動作
有人快有人慢轉1檔就正常
個acc冇咗嘅?有個acc人都冇埋,做乜鬼
死佐Ser 藍毛巴D Record返佐一日前
有冇發現有一隊人行路可以超快, 係咪開左加速器
d account 仲卡緊
有見過,係一下閃走
因為隻game有令人加快,亦有人減慢
搞到有人會加速,但咩原因,唔知
如果你係星期一做既野,會無晒,因為Gm 將回溯到去星期日凌晨既數據
試過server reboot 後開4檔變慢,焗住用1檔先正常,但外觀差d 每日登入前都會試下4檔睇下有冇變番正常,之後有一日突然變快左,跑任升lv 超輕鬆,可能無持續變日又突然變番正常原因係邊真係唔知,有時開太多個又會突然變慢速,變快係好彩,變慢係折磨,人人都有機會中
上網搵下會搵到有人討論呢個問題
呢到又唔會ban
極速升lv打石
有乜好ban....又唔係真係外掛大家都係用CG登錄器,問題就一定係入面,完全唔關玩家事
我意思係其他私服有出公告會ban呢到唔會姐
唔洗咁緊張
重點係問題唔係出係玩家身上做乜要ban,雖然我已經失去左加速既特效唔關我事,公道講句姐,無乜好緊張,有人提咪有人討論
有冇巴打玩過晒攻巫同魔巫?
諗住試下玩
打王好似放完超恢就無野做咁
所以唔知攻巫定魔巫好
要靠回復力先發揮到恢復技最大既優勢,即係配點唔可以爆魔,如果唔係回復力低就弱好多無爆魔又唔洗輸出魔法,當然啦出左精波,爆魔輸出都好可tu 觀,只係8技都要160魔...攻巫係正服都好流行,搵到人訂攻杖都未嘗唔係一個好選擇
巫師最大優勢係持久戰勁,人既等級上限愈高巫師愈勁,可以全體解狀態。
但暫時100lv,巫師未發揮到最大作用,攻巫可以當一個興趣玩,但真正要勁,都係玩魔巫,用精沖升lv同埋打王。
唔知會唔會出半魔一野160魔真係無幾野乾塘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞