我開左個魔力私服。 繁體 2

975 回覆
14 Like 14 Dislike
3.0 開左就唔整?why
3.0 有精變
而家整咪好戇居

爽左先
下個活動都仲有個幾星期?
between

有裝飾技
下次整完水斧先插O/Q
依度有裝飾技咩?睇攻略寫要比券入房學
精變會影響魔攻咩?好似都係320上限

隨緣奸商話我知邊度有得學
精變多6-7 精神不香嗎
夠左精就無考慮
精神愈高,精沖愈痛..
以後寶石都可以加精神,全精神裝升LV
幾時下個活動,大家好期待3.0
你仲話黃寶廢
真係悲觀
都唔知可以精煉寶石
☆寶石加工結果:寶石加工後會出現6種結果與效果
1.大成功 機率: 1% 效果:1-4級變成5級寶石,5-9級變成10級寶石

2.成功 機率:29% 效果:加工的寶石等級提昇1級

3.成功 機率:20% 效果:加工後寶石轉換成不同類型(顏色)的寶石

4.失敗 機率:30% 效果:加工後寶石損毀了

5.失敗 機率:10% 效果:加工後寶石沒有任何變化

6.失敗 機率:10% 效果:加工後寶石下降1級(若是1級寶石會直接損毀)
又有得賭
5直接變10
唔洗打逆牛
An error occurred.
Sorry, the page you are looking for is currently unavailable.
Please try again later.

If you are the system administrator of this resource then you should check the error log for details.

Faithfully yours, nginx.

申請AC個網壊左?
個申請要有緣先入到
入到就申請定多幾個
通常夜晚毛毛係到都入到
問停電巴睇下有冇閒置帳號比個你玩先囉佢n 個號
岩岩試,又正常開到,你快d 開番十零個備用
睇怕要大家幫下手,呢兩日放假搵個時間一齊谷入個測試ser試下會唔會崩。 如果唔係我又要焗住用正ser試
俾一個AC = 俾哂成個系列
雖然我無乜所謂
入到GAME 係度回我
雖然一陣可能返工
正常開得番喇無記錯既話,你地係初心都係拍住上既老戰友
搵3個有好dd 電腦既人每人15開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞