我開左個魔力私服。 繁體 2

1001 回覆
14 Like 14 Dislike
呢樣我都係咁諗
咁可能到時升兩隻
視乎你自己玩定同人地玩考慮到隊伍組成,巫應該好難兩隻咁玩,除非唔打王或者其餘角色輸出夠力,如果唔係都係玩一隻就兼顧哂
主力清怪都唔係靠巫輸出架啦,因為巫又要加血,又要加魔,敏唔會太高,精沖出4-5技夠啦,用黎清怪(汁雞),打最後果d少血怪用
升到100lv大約幾耐?
無巫唔知啦,自己用傳爆魔用6技都係打4~500 剋屬,唔剋打得300左右,如果唔係爆魔輸出應該更低性價比大跌
初心大神都番哂黎...btw 停電巴好似7日唔洗就5隻100lv
咁樣點玩落去
藍毛都唔想嘅 意外來

細個玩官服都會回溯
你既gay友梁巴呢
我玩左2,3個禮拜先得80多d
9up
我升生產10技先的
100lv 應該用左3星期
認錯人姐10技比100lv 更屌
我同活著多好同期100
係圖頂賣黑市mp俾佢
屌,琴日342攻10斧,今日得301攻
我都係2-3星期升100,第2批100,大約2星期就可以,因為有舊100lv帶,清怪仲快
弓手終於100,帶晒半魔符,加9B弓,15魔用亂射10技,太Q爽啦
堆13技十技魔師想收佢皮
15魔打石神器,唔怪得d 大佬可以日刷半百萬
始終係一個人管理私人server,有意外,人人都唔想,體諒下,受害者係我。
我都繼續玩緊,幫過幾個新手巴打去里洞,又比埋生活費佢地買野,比佢起家
有新手想玩,可以搵我帶去里洞帶到30lv(如果我在線)
有2頁bank, 3頁bag,加埋5頁。一粒召3魔石1500蚊,去伊爾村帶麵包,帶崩寵,帶2隊人產去,每隊2-3,弓手刷石無敵,打幾個鐘,半百,應該唔難
最多新手問既野:
1.戰鬥系就職:按正服
2.生產系升職(非合體):按正服,升資深要一樣等兩個鐘
3. 生產合職升職:只要學鑄劍1lv就可以升正職同資深,御用就要按正服
4.黑色螳螂問題:螳螂只可以捉企前面果隻,第2隻捉唔到
6.追月:在猶大第一個交換蠟燭學
7.因果:雪山頂學
8.精沖:打完露比學
9.舞者跳舞nerf,成功率10%?
10.氣功陣buff: 比正服多1粒數量,10級最多打9隻怪
11. 雙戒、信果、一擊必殺、毒擊:未來係3.0學(暫定4月26開放)
講究耐力唔係大佬都無本事
一擊必殺好似無得學 唔開雪塔
我都無
靠多好同魚翅佬同我買下裝,狐袍,俾錢我樹海學技賺生活費
你斷糧食樹皮都夠洗到停服現金數千萬
有冇人可教我點開game
Down左都入唔到
救助新手達人靠你
我d ac 仲係卡緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞