Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 677 HT屌打隔離廠

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
Tomorrow King 七骨喎 如果以前有睇3A都會識啦
師兄老手
Ashley wood自己搞個brand Underverse有冇儲埋
好似又會翻出tomorrow king
暫時入左一隻underverse Deon (應該係依個名) uv 既TK 暫時沒入手,uv 好似出左都唔少角色,好似有隻叫momo 已經炒到400幾美金,不過而家400美金都未必買到.. 佢今次女角色終於似返個人樣,真係幾靚. 以前threea 都係咁樣,出個時冇人買過後係咁炒.
果時諗左1,2日無訂到之後就截左 炒到咁貴又覺得唔值
係囉,數量應該好少,所以好多人搶,不過真係貴,遲啲唔知會唔會平啲.

太貴了
原來都未派大貨, 萬一大貨7咗, 佢地咁急寸人做乜春, 洗唔洗咁趕
留名等睇柒
HT大哥冇輸!
一日未派貨HT一日都冇輸!
派貨又點 一日未派哂一日都未輸!
派哂又點 一日未夠10年都未知邊個爆膠先 HT冇輸!
HT平啲 所以冇輸
我唔理 總之HT大哥冇輸!
Inart實際派都未知幾時 但肯定一年先可以玩到1/2隻
HT batman後已經玩緊女巫 古仔 vader black adam padme tobey
粒粒頭都是水準之上

唔信玩得1/6一年先買得1隻
幾時派joker?
又打架

明明hottoys 同 inart行唔同方向
但兩邊出嘅嘢都靚
Hottoys 嘅Star Wars Jack Sparrow
inart 嘅The Batman 魔戒 Harry Potter

ps 兩邊都會買,有得揀邊間先係最好

第一次usb頭
幾時到全usb ironman電線俠
Ironman我寧願入電,啲線收係身入面又驚擺pose扭斷,放出嚟手心口頭燈分開幾條又肉酸
其實依家有無custom可以做到全內部走線但頭手唔影響可動
定一定要廢左肩膀個垂直360度同頭個水平360度可動先做到?
用soap reactor時做過電線俠 佢的線已經比ht幼好多 但真心唔好用 太多線收唔埋 除左hb
HT把光劍線仲要唔多長 好難跟手臂收
可以做到,唔影響可動
自改都是關節跟條電線
Ironman ht獨大 無人迫阿活會當睇唔到
哦?
有冇片/圖/ig之類?
唔知貴唔貴
可能1/4會易d攪
1/6咁整法都好似幾麻煩
講左好多次啦
好似隻拆甲mark 33
股關節加一個下拉關節 隻野已經唔殘廢

不過佢唔做 呢度又撐佢話做唔到
其他廠咪又係咁做

啲迴力標講真都好多鑊架啦

咩eshop無用
咩usb 發光用係把劍仔度 技術無可能
咩腳燈做唔到
咩磁控/磁石唔入流
咩植髮唔會出得靚 一定揀膠髮

係呀 係呀
剩係hottoys 做唔到 好高技術
認同你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞