Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 677 HT屌打隔離廠

1001 回覆
1 Like 4 Dislike

耐唔耐睇下個post都仲係咁多搞笑野
去fb㩒下風扇哥個profile
佢完全係hottoys hater嚟㗎喎
點解仲要留喺個hottoys討論區
笑還笑,唔好搞到我無工開🙏🏻
買左咩?
白色眼鏡
但果陣inart出廠圖都好多人追住咬
點解唔用d時間j自己隻ht既
J條撚,撚幾下味放入櫃,日日拎出黎撚咩
風扇哥自爆冇買HT batman, 啲人問佢你冇買咁嬲做乜9
佢先最愛HT 嘅人
因愛成恨
根本係inart pr嚟嘅
唉一d冷門野,曾經好多人搶,討論,到而家差唔多都冇人玩咁滯,4隻1/6 ,價錢差唔多啦,係自己窮姐.
inart流出圖柒果陣就齊齊笑
而家實物靚就叫人j隻inart唔好嘥時間咬ht
屌那星1/6 Post唔係買1/6唔通買飛機杯咩
請問阿生你買咗邊幾隻冷門野,曾經好多人搶,討論,到而家差唔多都冇人玩咁滯嘅1/6啊?
講真唔係吓吓都因為要去比較,而去笑另一邊
流出圖係柒咁咪抵比人笑
唔代表最後實物好咗,就要咬翻另一邊
似係害inart 啲行為咁7
有愛就一早2間都入
Inart都唔是第一隻 質素都預計到
我冇笑過inart
流出人人笑IA嗰陣唔見你咁講
笑完人叫人唔好小氣咬翻轉頭
小弟由細到大成日搏咀 唔駁就身痕
所以想借連登呢個平台去發表一D 講完出嚟 會激死屋企人的說話
亦歡迎一眾連登仔加入一齊搏
唔講咁多 即刻搏咀

inart真心痴線!做到真人咁!
我地宜家玩figure啊!
好似hottoys做到玩具咁咪得!
inart比例又還原!完全係做多左!
玩玩具啊唔係玩真人啊!

inart你根本唔識造玩具!訂左個建議退訂!
收隻hottoys玩好過🙃🙃

!!!!!! 新增可動圖片
你inart搵啲咁好既材質!做到可動性增加!
令選擇困難症玩家頭痛! 煩惱擺乜pose先好!
相反 Ht可動性差!令玩家玩得安心!
屌🤣,threea 🤣,比人笑啦都冇人買我就走去買🤣
閱讀理解0分定邏輯0分?
咪係, HT 出官圖都成日俾人笑俾人屌, 之後改咗或大貨好咗就俾人讚返.
大貨差咗就俾人屌, 邏輯就係咁簡單, 洗L玩到咁複雜
啲人而家玩玩具玩到兩間公司好似佢地有份開要你死我亡咁
你咁偉大既思想apply唔到呢度既人身上
其實就算笑都冇問題, 只要件事真係7 理得你HT 定IA, 都係可以笑
不過唔係每笑呢間7, 就等於係讚緊另一間
IA batman 係真有好既地方, 亦都係唔好既地方
但一講IA班友又上頭架啦, 當佢地屌人唔俾鬧HT, 佢地一樣唔俾人講IA唔好既地方
兩邊都有呢啲人,所以支持互咬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞