Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 677 HT屌打隔離廠

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
Lol, op, 阿凡達, 明日戰記, 幪面超人, 漫畫系列M記
算係咁啦 同埋點都有個係台柱 出嘅比重多啲
應該話牙活開新ip啲眼光差到
自從M記Phase 1後 Hottoy已沒有熱潮了
自從M記Phase 3後 Hottoy已沒有熱潮了
幪面超人:其實都還可以,但blacksun又未到好紅,呢套比較新又係amazon獨佔網劇。如果開平成例如kuuga、555、W會唔會有得諗

op真人版:其實套劇夠紅,但你兩隻都出得勁柒

LOL:遲咗5年

明日戰記:支持下港產片係好嘅,但真係有錢賺?

要永續m記,依家出xmen/神奇四俠係ok嘅,再補返之前未出嗰啲mcu就夠,i.e.神loki

DC就拎返之前啲人氣角色出2.0冇做錯,不過好似空間已經唔多,係時候都補返啲角色,i.e.紅裙小丑女

但你個王牌系列叫movie masterpiece,你又錯過曬啲真係大熱嘅戲,Dune?一堆角色可以出,又仲有續集嚟緊,其他電影唔考慮下?joker 2嚟緊啦

睇嚟都係重注deadpool 3,最後出路

ironman可以拆甲嘅都就嚟拆曬
ironman3 堆機都可以出合金,平平地二千頭點都有人訂
其實可以出返歌手
Queen,David Bowie ,貓王呢啲

淨係出過Michael Jackson
ironman 3果一堆型號?再出合金版真心有人要咩
上次隻拆甲版銀色百夫長好似都麻麻地
依家唯一想佢再版係ironman 3實驗室tony+mk42
42 2.0真係要有
我想問呢張poster有幾多隻係未開訂既新野?
4隻
rip呢個月係星戰月
inquisitor 應該唔出啦 應該有d新野唔係張圖入面既
活:再嘈出拆甲mark 1
Darth Jar Jar
係咪呀
咁我收山唔p圖啦
諗起threeZero老細串佢無自己IP

機甲展Day0猴活有比面出席,但成程黑面
人哋30未識做囉,自己坐住啲貨都唔會劈半
點叫做無自己ip?
新疆廠有咩自己ip?
P住先,我重等緊大超
呢隻乜鳩野黎既?機械超音鼠?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞