Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 677 HT屌打隔離廠

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
inart有圖味,派哂比出名既人一張開箱相都冇又係得個盒
Why
都有關既

我Eg入坑 如果果時套戲拍到九唔搭八
我依架慳返唔少錢
唔洗成日屌吖活 好似每日任務架
Thor成隻其實無點縮 2對手2頭2甲
全身特效靚過樣板 水準之上
Stay Tuned!

以佢之前嘅做法,起碼等多一、兩個禮拜先有實物睇 。
用aou大貨頭repaint可以點縮
冇關都講得出
搵你做marketing 就死
個角色好有魅力,造形設計都ok咪銷量好
iron man 2,3
avp Predator呢啲套戲爛爛地咪都係受歡迎
隻mk42仲靚過50同85

但thor啲造形設計又唔係吸引,套4又唔太好睇
又關marketing事
Marketing做嘅嘢就係將本身冇用/唔吸引嘅野用唔同message同tools令到user覺得需要

搵你做mkt 就死
你地都岩, 你兩個都岩, 一人講少一句, 打和啦
連續三日有新貨派
活繼續失禁未
失佢老母禁咩上個Q要派啦呢堆
閣下22年6月24日1時45分前訂的HOT TOYS Thor Love and Thunder - Thor (Deluxe Version) (MMS656) 已到貨,請三十天內親身到信和二十樓Secret Base取貨,取貨時需展示eShop內我的帳戶之相關產品QR Code,逾期無效.
閣下之前訂的HOT TOYS Thor Love and Thunder - Thor (MMS655) 已到貨,請三十天內攜單到信和二十樓Secret Base取貨,逾期無效.

多左少少野 需要整大個盒咁多咩
carousell多到
半價啦,邊撚度有人接貨仲想放1000個班都on9,女雷神summer show case,個個都攞撚住張海報走,牙活不如到時一對半價不散
carousell水浸咁款
半價單考慮下
當時衝動入哂thor同mighty thor
半價單都唔好諗太多貨佢自然半價
普通版應該會半價,包甲嗰個版應該最多八折?
半價都唔會入,d位留返放其他款好過
覺得應該調返轉
真玩家一定係半價先入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞