Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 677 HT屌打隔離廠

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
最後一隻無袋個盒睇過靚仔
aou同roadworn個頭本身都好得
2023/9-2024/4甘道夫全派
咁其實7個月間距,又無想像中咁耐
ht我2都試過隔左半年先收貨
件甲靚過套戲入面 我好中意對BOOT隻色
似係痴L咗
佢又屌9人地話用平6舊水係瀨, 咁件野真係唔同價 咁多人半價9衝就知價錢對某啲人係重要架啦. 如果唔係NECA , SHF 嗰啲可以唔洗做, 個個衝貴野啦
而家有兩間廠, 一間出到黎你要求, 一間做唔到. 正常你拎咗自己滿意嗰隻,都用啲時間J隻自己鐘意既. 點會咁ON9嘥時間猛追住隻你滿意黎咬, 唔滿意既連望都廢閪事, 理得佢出成點, 都唔知佢為乜
有一條痴線佬個個Post 都會俾負皮, 成日覺得係佢或者係9流區啲痴線佬
條友好撚柒煩
喺鬼佬 group 都見到佢 post
頂唔順 block 撚咗
條友個名有啲印象, 好似以前有3d print 自己個頭上去啲figure貼FB ? 有啲似肥版沈旭暉?
最鳩嘅係佢拎返ht岩岩派貨人地啲開箱post嚟講
屌個時隻inart影都未見 仲係出緊delay post咋
想講呢度有幾位仁兄講嘢
同鳩流區某幾位開d post 一模一樣
又係吹到Inart 天上有地下無
再借啲依踩多hottoys幾腳
話in呃做得唔夠好都激嬲佢地
要上黎再唱好人人服先滿意

利申:有入in呃啲figure
係, 見到onesixth個group 同啲鬼佬辯論
佢鳩up左好耐 好似冇貼過圖
佢究竟係咪齋鳩up唔玩figure的
ok!xx
有嘅
但係佢好中意用人哋啲圖砌對比圖
shf點可以唔做,佢最撚中意
冬兵/DS2嗰啲頭雕都可以拎黎打飛機話出得好好
佢係唔係已經拎咗隻batman
人地2017年就入坑,入坑作仲要係前神物MK46
尷足6年
有冇name list
邊3位請開名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞