【最後大直路】阿仙奴23-24球迷討論區MMMLXXXI

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
人工係唔係都要比架啦咁不如直接放佢係到完約,你市場上有邊個實力高得過佢,有推波有得放直線嘅人,所以咪話買多個中場做backup,到時派佐完約,完美接班
個人覺得飯長遠向8號發展應該係最好
防守出色,反擊差D
其實守到人地無乜射門都好勁,講緊作客曼城,上季試過同佢對攻唔夠打,今季穩陣行先又比人屌
始終我地冇乜快翼 唯一一個巴丁都傷完冇乜態
啲人講到我哋11個入哂自己禁區完全唔打反擊咁
兩隊都係以唔輸為優先
中立球迷見冇波入咪覺得悶
面具佬回身好快,而SAKA又唔係快,好似俾佢食住咁
面具佬今場上身 明明上次比我耶玩弄
其實都明,特別前幾日場場波都有入波,但我地個場仲要前列球隊,如果唔想睇悶波,可能睇中下遊對攻會開心d
睇完場波開始明點解ai反奧
有洛迪幫唔少cover到波,特登放高華錫落左中堅幫手出波,面具佬壓前,拉走Saka 防守
雖然好憎洛迪 但不得不承認佢真係好勁
有巴丁 開頭嗰幾個反擊唔使咁柒
主場揪低左佢地啦 係咪連踢落似護級隊都不如
冇endo唔計
有全盛羊大哥唔計啦
今場猜唔入都預左,而反擊無左巴丁又打得唔理想
高波一範搵KAI黎傳,而佢都盡哂人事頂到幾次,但係同波圖果場幾似,
佢頂完之後無人執到second ball,就算有未拎定個波都已經俾曼城夾埋黎搶返
可能因為兩翼都縮哂後防守,而曼城條中場反搶真係好快
曼城首回合蝕左底之後都改善左呢一點,無得再俾你慢慢睇定黎俾,當然有返RODRI既曼城中場係完全唔同級數
佐拍全盛高基連
等睇佢有endo 之後比最聯雙殺啦
回購廢龍馬天尼斯
咁猁狗仔作客和車主場對獌直頭入唔到波算咩
個場面咁樣哥狗有份造成啦
有薯杜古正式翼唔出正選
左邊靠晒面具佬打晒 就係想防埋Saka反擊
仲要玩埋牙石客串左中堅要晒控球
佢自己主場都冇非勝不可既決心
驚俾兩隊甩開4分
不過阿狗就係原罪啦
兩邊 8個cb, 有射門已經算係咁
佢個身型係屈機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞