【最後大直路】阿仙奴23-24球迷討論區MMMLXXXI

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
同樣道理愛華頓係咪都一定放比我地
足總會睇情況再扣佢地分 逼佢地做野
有時 d 記者問題真係好 L 奇怪
達蛇講話人地傳 30 次波係咪要迫足 30 次都 feel 到達蛇嬲嬲地
咁如果熱狗要爭前四都好難會放俾鏝嘅
列斯聯都好大機會
雲蛇個陣唔係唔知防中有幾重要喎
佢反而係對防中個要求太高
對佢嚟講防中組織到重要過防守
好似沙加簡迪佢要沙加
高基連純防中無問題又改造
但係個陣窮到閪咁
可以兼顧到組織同防守嘅防中簽唔到
結果就碌柒

應該話佢太care個防中仲可唔可以帶埋波,調控埋控傳節奏
但就完全唔care佢識唔識攔截保護防線
咁唔識守既人都擺落6號位係我眼中根本唔係防中
隔離簡單一個法賓奴既斷層,到宜家有返遠藤航既分別
同我地點解派對會成為我地重返正軌既基石都演示緊呢樣野
果時係呢個問題上真係彈出彈入左十年都無解決到
佐仔喺雲加手下會有幾強
今年第5 都好大機會有歐聯
啲護級隊防守有咁好唔駛護級啦
作為利迷,我覺得場波兩隊係另一種高手過招,完全唔覺得唔精采。
有幾可鏝有七成控球但係進攻既時候係驚住對方黎踢咁?
可以令鏝「就住就住」既球隊,又有幾多隊得呀?
兩邊手緊係真既,只係對兩隊黎講「輸大鑊過贏唔到」,和都唔係最壞結果。
兩邊如果耶穌同夏撚好彩少少都會入到波啦。
點都好,互對對晒,之後睇大家「做自己」做得有幾好啦。

有冇手足相認
at home
唔係要睇埋英超歐賽成績先乜,英超個個系數唔係最高,好似要睇埋德甲意甲先,佢地第1同2
有啲阿狗都話悶
勁撚弱智
我成場緊張到標汗
亦都因為冇開冷氣
文傑估計係放響尾二同最尾嗰場嘅中間喎
上季鏝都係咁多波踢,我記得場補賽都係zip響呢度
呢件垃圾比人射30腳都未比人炒
佐都要踢double pivot 拍卡蘇只會勁達少少
補時勁驚比人絕殺未開波手都震埋
有一下喺我哋禁區連環舞咗2分鐘
差啲瀨屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞