【最後大直路】阿仙奴23-24球迷討論區MMMLXXXI

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
下年清洗名單 耶 nk esr 派 真高 黑兒 重度 raya
睇左咁多年波,有派對開始先發現原來一個正常遮到線防中係到係咁舒服,有埋佐真奴先發現原來逗住型中場好似叫holding 6真係咁勁,好似皇咁,保護Kroos,搵兩個後身跑上跑落,個時係車都唔覺佢好勁,個時睇佢高華錫同簡迪條中場好似夾左好多年個分工都未太分到佢地工作。

佐黎左阿d派牌解壓迫真係明原來一直以黎領隊想Xhaka做嘅工作根本諗多左,因為xhaka做到嘅能力低,防守解壓迫都唔係長處,進攻同向前壓先係佢長處,所以咁多年都比人屌到仆街。雲爺爺識買Xhaka但唔識用,美麗當年都係打雙6,去到中後段托唔知做乜,踢得麻麻地。

依家我地個處境好尷,都唔知續派定續佐好,明顯飯依家未係打6號位嘅時候,如果打6起碼再浸多1-2年,8號推波進攻btb 好似最岩佢,飯未做到佐同派個種比人遮線下都比到直線破人遮線,好想知達最後會買乜人
佐已經傾緊續約啦派球會擺明都傾向唔續
達蛇 奧哥 傻都要走
拜仁搵佢咪賽螃蟹d fd 敵沙比
其實都想續佐,但佐睇曼城個場真係好似少少跟唔上,始終年紀上左黎,但打弱隊好有用
阿迪達
後備踢多一兩季都ok嘅
諗住搵邊個打龍
上場個全守陣歐聯有冇第2隊淨講守力可以勁過我地?
白 影 包 富
派 飯
同波圖差唔多
Rice 好似打6熟啲,但係要搵到一個推波能力好,同時又有防守能力再加體能好嘅btb 真係好罕見。 所以真係希望買到個6,可以推rice 上去,又唔使ode 返嚟做波。

而家中場未有人接班呢個問題覺得仲嚴重過前鋒
干斯卡奧-激發阿迪達的男人。
續佐放派
落到場都係一個ability 嚟
派傷到出唔到
搞唔掂
講起守波諗返起季初對水晶宮個場
富紅咗之後換曬啲後衛同防中出嚟玩超級鐵桶
續佐留派,買多個中場,如果真係唔個新中場唔惦都叫有多個幫手
要再買 raya輸身型
仲信派?一年上得幾多場
利1.95
鏝2.8
阿3.7
其實根本踢得好好

係某d人話我地冇戰意姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞