[勇士火箭西10爭奪戰] 2023-24 NBA常規賽討論區 (38)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
76打鹿 鷹打塞
班馬比佢屌左70分

Chet 會唔會又比佢屌
如果同一隊同樣情況但唔叫湖人
就唔會有人講
Spurs announce Vassell and Sochan are out for rest of the season.

An MRI revealed Vassell has a "stress reaction" in his right foot.

After consulting with experts, #Spurs medical team has determined Sochan will need arthroscopic surgery to heal his left ankle impingement.
網同蜂呢啲唔上唔落
但又拎住幾件好野
大橋 小橋 DFS
書仔真係好撚狂
Booker 又爆seed
Ingram幾時出得返???
最後三場要出啦
對晒帝勇湖
我知一定有罰波, 我都會入籃底.
溜馬上半場攞左133分?我有冇睇錯
75,係個嘢壞咗
東岸如果 熱火打塞 柒轆打鹿 應該幾好睇
都幾大機會東岸最勁4隊 第一圈就互對
我意思係熱塞而家變左有仇口
柒轆同鹿 既doc
點止
網仲有claxton cam johnson依d
全部都好洗好用
大橋還好啦,喂咗成年球權露哂底得3哥料
Dfs 都開始老
網應該好後悔冇答應箭喺trade deadline前個offer。
而家唯有幫箭抽狀元直至2027年。
如果熱火對鹿仲好睇。
火箭同樣幫OKC抽狀元直至2026年
箭都仲有Jalen green, jsj, sengun, eason, whitmore, amen 呢堆talent 練下, 網就一堆rp 而家寧願比哂cam thomas打睇下仲有無得上,off season 揾唔到星不如直接趁有價放哂啲人佢
搞到我隊波好難睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞