[勇士火箭西10爭奪戰] 2023-24 NBA常規賽討論區 (38)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
希望係塞對熱,鹿對76
完左場啦
想避我湖
紐同鹿呢d立心不良,想睇我騎上第二打76/ 熱狗仆街
大腸又靠一巨allen大哥
湧狗係睇唔撚到 踩界又睇唔撚到 仲要輸
唉呀CURRY冇哨又比人黑
原來今日d上線球隊差唔多輸曬 連菜都係贏得1分
唔知點解bucks連放佢同迪雲申素走
Playin位明明都袋左 唔明點解仲可以搞到咁核突
donte 放左2,3年啦. 佢同pat 功能差唔多, 本身鹿play donte先過pat. 係champ 嗰年唔好彩傷左,換約2個咪揀個奪冠功臣.
allen咪all in 會員先放.
大腸守到木狼入唔到波
大飛黎料,倒左20分
腸季尾好順,終於似超巨隊
好在今場lead左38分有本錢倒
彈珠台
Ingram傷幾耐
頂,而家睇個勢西岸第九同第十呢兩隊黑哨隊有機會雙雙入季後賽。
希望西岸前四呢幾隊要做吓野,該贏就贏,適當時候要放水,否則到時俾人首輪黑哨吹死就唔好怨。
希望最後兩隊黑哨隊維持排名,到時play-in就可以睇邊隊先係終極黑哨隊。
點解勇狗可以成日話勇士冇哨 你睇台狗庫奇話咩好事係curry 第三節有哨 嗰陣怨婦味濃撚到
Btw 今天沒有戰報
輸波冇戰報係常識啦
黑哨罰球又最少
咁黑哨唔止罰球數嘅。
Moving screen唔吹,出界睇唔到,防守犯規變進攻犯規,黑哨種類繁多,恕未能盡錄。
黑哨勇仲要備有作客哨屬性,就算冇主場之利一樣KO你。
出界睇唔到真係好好笑經典再現
不過你講其他果啲全部隊伍都有,係勇士用 screen頻率高過其他隊
佢哋會撚同你咁睇,早2場黑完隻柒頭小黑咪仲要出黎串

‘’係囉
又黑又罰球最少 球證真係識吹‘’

佢哋一直功夫隊呢2年都都可以扮清泉.
之前打湖打完ad,又2隻勇狗出黎,一隻話ad soft, 一隻講ad自己打自己

除左球迷佢哋連announcer 都係全nba 數1數2咁怨婦.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞