[勇士火箭西10爭奪戰] 2023-24 NBA常規賽討論區 (38)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
同埋我講清楚啲我係唔知點解gafford 嗰球係goaltending
有聽過防守者繞pick 時, 手張開且移動係好合理, 而進攻者利用呢點去draw foul 而要改例
果陣trae young harden 都好鍾意咁樣draw foul
而家冇乜見到利用pick 去draw foul 了, 因為球證已經唔buy
無當你弱智 不過就係見你個傻鳩衝出黎又駁唔到 之後走去講武術囉我之後都廢事覆

點知隔離幾日入黎又loop 過
真係搞笑

不過你手足幫你駁左 講講下轉topic 係正常 我呢d 唔俾你講其他野係賤種行為

勇:好嬲 無雞
我上面咪講左我唔知有咩好駁. 你賤種本來係因為你勇黑完你仲要出黎串柒柒.

而家主要原因變左原來你覺得我要屌柒你,你先覺得我係正常人

仲有上面你條柒頭嘗試玩文字遊戲,收皮啦
同埋又loop過係因為賤種勇又黑過,你又抵唔住頸衝出黎吠
Kings又比聯盟逼害
你係咪有閱讀困難

正常意思係你正正常常反勇 唔好係度扮中立扮公道咁嘔心

上面你咪幾好示範 果場勇士得益記得幾清楚 curry 無被人吹提都唔提 就話勇士黑完出黎串柒柒
其實唔係你同你d 手足咁鐘意點我名 都唔想理你
見你被我屌完谷住幾日仲loop 緊 唔覆一陣又點名
已經睇唔透鹿係走線定老河真廢
不過咁多年嚟一直想睇我大76同鹿打返轉playoff series

鹿有手錶佬 76有maxey 公道啦
勇狗最嘔心咪就係你呢啲唔啱聽就話人勇黑. 你哋係咪有被害妄想症呀.
提你老母咩,gafford 嗰球咪一樣無人提. 仲有廢鳩3秒都無人提架.一場波大把miss call, 本身set off到唔太偏一邊就得. 但clutch time 連續2,3下偏咪影響大囉
你都幾自我中心,我比你屌到谷住幾日我自己都唔知
mark 低先
公道伯呢幾句應該好快岩用
你哋勇狗大把名言啦. 打熊嗰時幾撚多. 呢場咪話比你知點樣黑得黎又少ft, 幾日咋,偏激伯呢句即刻啱用.
其實黑得黎又少ft 呢句真係屈
直接將少ft 講到唔係被人黑咁款

真實意思係咪 我勇d 得益就係黑 我勇對手d 得益係你本身少ft 唔計
你係咪on 9架, 場場黑咩. 勇ft 少關本身打法事多啲. 呢樣應該你清楚過我. 古明加多直接硬cut咪一樣draw到foul.
Doc Rivers takes the blame for Milwaukee’s losing streak

"The last three were against three bad teams. To me, that's inexcusable. For all of us. As I told them, this is on me. I gotta figure out what we gotta do to play at a higher pace."

係咪第一次肯認衰
籃網班人平時冇練開波?廢到比活塞炒
同佢地粒星一樣,休賽唔打果陣就係最fit
弱到黑咪係咪淨係識執死雞 無乜戰鬥力 比啲火黎好無
你隻柒頭被人係勇區屌完要痴反勇呀 唔係咁肉酸呀
咁樣搭嘴想笑死人咩
呢度邊個唔知道我係廁狗
潮人深夜大勝冇人講
湖人愈打愈強
隨時champ 埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞