[勇士火箭西10爭奪戰] 2023-24 NBA常規賽討論區 (38)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
輸贏唔係問題
係真係好肉酸
讀秒close game吹埋d soft雞
仲要吹一邊唔吹一邊
球證決定比賽結果
唔怪得愈來愈冇人睇
點trade都好
佢都係打到就爆偈
都話湧士聯盟罰球最少 禾湧靠武術唔靠哨子
35分鐘姐
鈕個幾件就爆偈喇
當斑馬用左2個月多d 時間適應左,其實開始見到2個嘅差距。今日馬刺無出三個主力,但斑馬除左比較多失誤(依樣平時都係咁),佢真係carry 到隊波。
賓神都係35分鐘姐
兩個定位都唔同
hart 同mcbride 真係唔用到傷都唔罷休
工兵今場臨尾幾個板都拎唔到
個樣俾burnson撚到傻左
等og同牙牛復出 佢地可以有多幾分鐘抖既
傾屎
而家第四節有Kyrie接力carry 好好多喎
Yes, 就係Knicks 連續對刺同雷,更加睇到2個新秀嘅差距
直接睇2個對決仲清楚,今年打左3場第一場2個都麻麻當未適應,第2,3場就睇到班馬對chet會直接打, chet就揾miss match打.
硬件vs軟件.
不過其實2個都好勁,chet 比想像中更即戰,好射得. wemby 同預期一樣硬件屈而且睇落學習能力都高.
防守2個更加直接就有頂級防守球員影響力.班馬直頭dpoy級

我覺得最on 9係有班人一場都未睇就話班馬吹大,咩同bol bol 有咩分別到上2個星期仲有人講緊銀仔點都做比班馬
靜D啦 唔好俾夫G睇中
點解湖人罰球數好似普遍都比對手多
真係成日draw foul play?
我到前日仲見到有人講,話斑馬只係身高手勁長屈機,真係勁嘅馬刺就唔會墊底。銀仔要佢做 NBA 新面門,d 獎做都做俾佢整靚張CV
NBA 大把高佬,你提到嘅Bol 係其一。但好多人好似攪唔清,斑馬特別在唔係得個高字,係佢依個身高可以有咁嘅靈活性同技術 ,我相信只要斑馬健康,以佢天賦+依家個進度,根本唔駛做獎遲幾年都會係聯盟巨星級
入nba第一年就封阻王
已經好屈
個育成路線行緊有遠程版嘅火箭大o
有板、練埋策應、有射波
打勇士冇人受傷當贏啦 仲想點
大腸跌落黎之後我猢真係睇住上面黎食
塊西一就上第七 西二就落第八
原來勇士搶籃板數係聯盟第一
Lebron宣布自己出櫃
以前爆偈都要輸
都話湖係打內線
又有ad喺內線㩒住細沙, 肥仔嚟打
又有dlo, ar瘋狂切入,對面又守唔住佢地
湖既球員防守仲唔會犯規
一來一回,對面冇罰,湖人有罰
咪睇落好似湖有雞多罰球咁囉
你要相信nba既球證係公平公正公開先得架嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞