[勇士火箭西10爭奪戰] 2023-24 NBA常規賽討論區 (38)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
其他隊黑完唔會申個柒頭出黎串先
嘈乜撚嘈
屌緊罰球轉去講其他出界武術moving pick做乜
依度不嬲我地湧迷屌緊乜就要講乜
罰球21比18我地先輸兩分
獨黑哨仲好講
黑哨罰球又最少

呢球又係no foul
呢球唔係因為harden 以前成日用呢招draw foul而改例咩 真心一問
成個人撞歪咗喎關harden 啲體毛foul 事咩
差啲收人山一野斷腳
係真係咁多年黎聯盟故意睇唔到
做到勇士好神
唔準話手套仔佢只係熱血左少少
改例係‘’disallowed players from leaning into defenders and relying on non-basketball moves to draw foul calls.‘’ 榮叔嗰球完全2回事. gp2自己停唔到造成contact,榮叔 完全係正常basketball move
呢隊垃圾波真係場場都想收人山 以前就算字宙勇時期playoff 成日對手主力都會傷
咁隻柒頭果下駁唔到突然轉講其他野係肉酸喎

已經係網上討論大把時間比佢諗點駁
“LEGEND”
夠你隻柒頭勇狗黑完出黎吠肉酸
正正經經做返個勇黑咪幾好

個乜春刑天 唔睇佢以前d post 都唔知係刺迷
而家十個回覆八個都禾湧乜禾湧物 我呢d 著名勇迷都唔及佢咁留意勇士

不過都唔及你日日係度扮以為自己好理性好中立 嘔心到

呢排屌得你多似返個正常人咪幾好
勇狗講嘔心 你呢啲黑完仲要出黎吠講嘔心

你成日話我駁唔到我都唔知有咩好駁,原本嗰個係咪勇同quote 你名句本身無抵觸.

係你條柒頭講到少ft就唔係黑咁,我先post 出黎比大家睇下你點講. 彈珠機咪唔會加你勇ft囉. 球證係好識吹呀賤種.
啲勇狗有病?屌佢黑完人打完人出黎串就講你勇黑.
勇狗真心賤種底, 起勢咁屌佢反而話你似正常人. 唔屌佢就話你嘔心 cls
唔太記得邊場了

係咪講緊禾勇咁黑走步但果場球證又專登唔吹gafford foul curry 果d 搞笑野?

黑到有平衡哨仲唔係識吹?有咩講錯

不過你實唔會提返架啦總知勇士果場邊球有吹錯就黑哨隊啦

隔左幾日一日到黑話人黑既禾勇唔見 剩係見你仲係公海講緊勇士黑
不過你咁公道中立
「邊隊黑都會屌」一定會幫我勇主持公道
仲有gafford goaltending 添.
呢到講黑通常講完一日就算.因為你呢柒頭特別鍾意駁嘴. 先會到依家仲推到. 而且最怨婦就係你啲勇狗.
既然你自己都知
咁你如獲至寶咁quote 我句野 請問我邊度講錯

係囉
又黑又罰球最少 球證真係識吹
你自己弱智,咪當人弱智啦. 講緊勇黑你講呢句你咩意思,正常人點會唔呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞