【四月原創新番】《夜晚的水母不會游泳》- 動畫工房50週年紀念作品

1001 回覆
49 Like 4 Dislike
佢係配到但最後成品係加速版
因為監督想要個效果最後叫聲優就住嚟配再加速返
咁想聽番聲優原版睇下係講成點
BTW呢位Fans又有第二集聖巡路線
https://x.com/erumoto/status/1779994939788837249
依套明明整得咁好
但日本唔太見好多人講
Twi fol數都唔多
呢套要慢慢煲先得,始終原創番,要做到口碑先多人留意
睇嚟9成就係佢搞到女主放棄畫畫
今季新番佢有3萬5已經排左係中間位,仲要原創
咁都唔多叫下面得萬幾同一萬都唔到嘅點講野
同樣原創第一話就有中指話題嘅GBC都係得3萬1咋
fol數好少事
問題係好多人唔信屋久
因為弱角友崎
關注度暫時叫比上不足, 比下有餘
繼續高質落去
有信心口碑繼續發酵
會再多啲人關注, 多啲人睇嘅

同埋唔知遲啲有冇咩高潮位/ 衝突爆發位/感情爆發位
等多啲話題同討論度
唔係喎
睇佢嘅眉, 同埋綠色眼珠
青梅唔係佢就係個Vtuber咩
屋久被屌主因係黨爭
水母冇咗呢點應該安心食用
係囉
寫女OK嘅佢
見到佢啲tweet就莫名其妙有陣火
要好似mygo咁爆先得喎,開頭mygo又係無乜人氣
要去到咁扭曲咁爆好難
"你番嚟啦, 你要我做啲乜都得架!"
"到而家都仲執著於過去, 真難睇"
仲有最正呢句, "你這個人...
要爆嘅話花音帶起晒每個人走出困境 但自己食安眠藥自殺

但有一說一 咪啦 冇人睇咪冇人睇 希望唔好搞啲咁大嘅爆點出嚟 分分鐘變下套奇蛋 安安穩穩咁過就得
真喎,我寧願佢老梗d好過
Keep住作畫,故事平穩渡過就得
好似話12集已經全數完成
唔使擔心作畫
第一集個vibe同第二集啲運境都好正
作畫又keep住高水準
故事又好睇
Keep住落去會越嚟越多人識欣賞架了
真,保持到水準已經係佳作,同隔離girls band cry比只係爭咗d音樂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞