小米SU7發布會 雷軍:這是售價50萬以內最快、最好看的車 蔚來、理想、小鵬CEO到場

524 回覆
38 Like 127 Dislike
無咩花巧嘢嗰啲咪ok
吸塵機就會用下
車就咪搞
真 用手機命名法
人地叫m sport
blue motion
quarter
s line
家電都驚佢爆炸啊大佬,雖然佢真係唔多有爆炸case
Verstappen
特別喺中國
開國產係一批人 唔中意國產開傳統BBA係一批人
要純電非國產仲要平 得model 3
所以就算咁卷model 3都係企到好硬
咁公道講句 T車咪又係爆
爆炸喎
你盲嘅?
LOGO 剷走EASY
Taycan係信仰,窮撚版Taycan,同FC當年稱謂平民波子如出一轍
係喎
着火又真係差好遠
秒殺美帝垃圾apple
第一電車嚟講乜撚都唔使同我講住先
講到咁撚勁同我le mans 24/tcr 捧個杯返嚟先
再唔係去德國紐保跑返個Lap先
有成績嘅我即刻買返架
除非佢諗住賣埋去英國/日本呢啲右軚國家
唔好諗住佢會嚟香港賣
香港地市場咁細最多賣一萬幾千部
軟件仲要特登要同堆google服務對接
賣咁平邊有肉食
北京汽車 - 張建勇 - 冇反應睇嚟唔受影響
長城汽車 - 魏建軍 - 心諗出事了
蔚來 - 李斌 - 要返去諗諗計
理想 - 李想 - 已經嚇到傻撚咗
小米個牌換波子順眼啲
自燃同爆炸唔識分?
「冇反應睇嚟唔受影響」因為就係佢負責代工
著火可以走
爆炸死硬喎
屌,咪又係黨既一部份。
唔爆炸當贏嫁啦
其實部車係靚仔既 我都唔覺得小米做電動車會有咩問題
其實就算如恆大爆炸前最尾整果部 好多車評試完都話好車

始終連登仔對中國太多垃圾偏見 講到中國電動車就爆炸咁
你可以話電動車有好多問題 事實 我都唔覺得電動車係未來最好方案 中國堆車好多野都未夠TESLA玩 暫至要出矛招唔俾TESLA上高速 吹好多假新聞都係事實

但中國宜家堆電動車係做得好左好多 甚至係MPV係開始追到A佛級數都係事實
傻鳩懶唔緊要,識唔識search 爆炸?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞