小米SU7發布會 雷軍:這是售價50萬以內最快、最好看的車 蔚來、理想、小鵬CEO到場

524 回覆
38 Like 127 Dislike
不值一提
我繼續玩7萬9 market
但係而家telsa香港賣緊27萬 點鬥
小米咁樣出價法,黎緊低價電車市場只會越黎越平對電車買家黎講係絕對好事
咁佢本身都係抄波子taycan
不過呢個售價,如果佢做到架車出黎,唔好話百分百match 到記者會講ge 咁,做到一半,架車行得走得,都已經夠顛
真心笑死. 人地好看係因為品牌
人地有成百年設計史 人地外觀係有design DNA
全部都係由之前個樣慢慢變出來
Rolls-Royce如果冇歷史
同一個樣依家一定話佢柒
Bugatti如果係大陸廠依家先出
一定比人屌到飛天

品牌好係因為咁多年黎一直都有質素
性能同可靠性係經歷左好多考驗
間間大廠二世又生產坦克又性

大陸車唯一賣點就係平
唔好講咩性能同外觀
design 好靚, 想買
果個LOGO真係搞唔掂
其實你見條街仲咁多十幾年前既車仲行得走得,一部新造出黎既車點質素用料點都唔會差過啲舊車,你唔係拎去劈,最緊要電池唔爆炸,電腦野唔會突然失控就得
老實講, 設計係型過tsla好多
唔知揸落點啫
21萬又幾吸引
佢呢個價格20萬級別無對手,如果出嚟真係佢講到咁樣嘅性能
會唔會買完係咁迫你睇廣告
Tesla 幾錢
咁卷 我等紅米
喺香港都係唔夠tesla鬥
大陸人買byd 都唔買小米啦
一定死幾件
聽完佢個發佈會我都想買
Maybach 就係得個名,同S-Class 無乜分別所以RR / 賓利贏曬佢,寶馬同福士分別買左RR / 賓利都唔敢攪佢地係英國條2生產線,只係提供機械支持,調較都係英國處理。
講參數講到真係令用家覺得應有盡有
不得不佩服小米ppt仲係有以前pk軟硬件既味道
唔似***咁一味剩係識抄蘋果風格懶係野
有小米既傳統

然後開機有廣告就好笑了
Pro / max 呢d名 真係柒到核爆
習大大到訪邊到 邊到就冇得渣車
50w
同model3同價都係會買翻tesla
正如手機咁就算幾勁 你買到蘋果價都係冇著數
啲人個諗法係出呢個錢買蘋果算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞