小米SU7發布會 雷軍:這是售價50萬以內最快、最好看的車 蔚來、理想、小鵬CEO到場

524 回覆
38 Like 127 Dislike
最緊要佢架車得,然後又賣得,股價升,其他都唔關我事
我睇咗有啲片啲人攞架車去跑道玩漂移,架車調校得好好,肯定有德國佬團隊幫佢哋調底盤,有德跑嘅味道,同級價錢而家真係應該冇對手
點解唔請埋馬一龍
又係咁揾tesla黎比
爆炸喎
你盲嘅?
李田原: BMW iX
仇臻:EQXX
加埋Shin同Chris Bangel
銀彈戰術 小米一貫作風
呢個叫唔叫爆炸?
講質素一定唔係最好㗎啦
不過學佢加埋價錢做條件限制
佢唔出大問題
唔畀人封殺
應該會搶到好多市場佔有率...
https://youtu.be/_zYdJrWa0Cg?si=0Z_yEwCY7ulW4fgL

呢個價位,真係冇乜對手
只係搶大陸頭三已經好勁,跟住可以狂食生態圈賺錢,車廠冇邊個車+電話+家電可以結合好過佢,呢啲生態環境食完好難返轉頭
點解
而家入1810仲嚟唔嚟得切
乜話,原來byd同垃圾Tesla一樣垃圾
怪唔之得比人笑啦
叫Sui4算啦
你嘅講法就好似講緊Apple同Samsung都係垃圾咁
但係你所謂嘅垃圾大把人用
唔知係你弱智定點
諗起tesla加價
真係cls睇住嚟食
有crash test 未
小米新癡能源車首撞空氣懸掛即打柴
https://lih.kg/3661992
樓上: 屌打哂全行既對手
同埋就咁睇個駕駛倉,比起 Tesla 正常好撚多
起碼有番前面個dashboard,heads up display,一堆實體制

呢款車就算未必想買,都希望出到黎正正常常,然後屌打到tesla 仆直就最好
你老味,T 車而家出撚埋一大堆懶係cyber 但係完全唔撚理用家的設計
個粒指揮燈,迴旋處裡面或者多灣D,搞到武俠小說裡面左右互搏咁
然後揸揸下想較冷氣,下下要射喱眼咁梢
3 y淨係開門已經反人類

都係同其他中国車一樣
一睇好似就科技感,但冇character
籠就抄tesla行簡約
我既講法係層主原來冇講錯。點知係咁比人咬
佢就低風阻,人地就不明
賣咗咁撚多部車 然後就淨係拎爆炸嗰啲出嚟講
咁呢個世界冇嘢會係安全個喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞