小米SU7發布會 雷軍:這是售價50萬以內最快、最好看的車 蔚來、理想、小鵬CEO到場

524 回覆
38 Like 127 Dislike
再簡單D,淨係一個 X 仲型。
無恥地係咁抄,抄完話自己投放咗幾多心血硏發
有危險唔講得
都睇得出你幾撚弱智
個籠點睇都唔係抄Tesla啦
多咁多嘢 Tesla乜7都冇
得個大mon似Tesla姐
大家用19吋同款呔嘅環境下試先知唔同
呔唔同都已經差好遠
咪一貫中国風
抄人, on top 加番啲嘢
跟手調轉話好過原創
個大mon就tesla
轉轉錶板就麥記
個軚盤就audi加benz
抄Porsche🤣
炒埋一碟,咁就搞掂一架車
可以去抄apple個presentation打飛機啦
有乜特別?揸開車都知呀,落坑壞避震成日都見啦,跟住重要保險唔賠

我估上面小米同呢條片差唔多
https://youtu.be/XBZUP6X3eR4?si=KTtqEeEen3M1RpYM
Top10得一個大陸牌子,真係身體最誠實
Tesla用235 18吋,Zeekr 官方22吋咪就係寫656
油車好似全部都係合資?
好多合資,不過全世界有得揀都揀油車為主,被迫或者屎窟痕先買電車,係大陸先咁多電車
你咁樣望唔望到有咩唔妥?
先唔計你吋數唔同
e.PRIMACY同ps5都差好遠啦
佢都係想表達有利條件下贏曬其他車咁
可能小米嗰架仲多呢
自己換個車章有幾難
人哋小米5%先離開高速,其他剩10%,要計對小米都唔公平,其實呢個測試主要睇返達成率同官方寫嘅分別,會唔會同官方講嘅差好遠

人哋用官方可以買嘅配置,寫返官方用嗰隻呔同嗰個吋數嘅CLTC公里,講真冇乜太大問題喎
個款係抄得幾好嘅
用過百萬買byd嗰啲人,除咗清洗黑錢之外,我諗唔到其他原因
最on9係實際燈有排係上面
又要抄人地,抄完之後又要扮到唔係好抄人哋,唔使花心血㗎
就係好奇佢原廠條米芝蓮胎幫左幾多
你換個角度望 如果架tesla用呢條胎又會幫到幾多
Tesla用18吋已經好有優勢,我睇小米官方19吋ePrimacy寫810,Turanza 6係800,上到20吋Pilot Sport EV係750,吋數分別大過用邊條呔多啲
https://v.douyin.com/iFEFX6uD/
岩岩睇到依段片發覺佢真係整合得唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞