有信用卡嘅朋友 求助 急

263 回覆
4 Like 495 Dislike
多重性格
玩咁大仲唔報警諗住自己硬食
下次上埋財仔借爆你都有份

呢啲賤種敗家仔真係總有一個喺左近
樓主完全係掩耳盜鈴
自己覺得無事就以為無事,完全係逃避問題
咁撚弱智既做法都諗到
樓主第二個人格係樓主細佬,樓主唔知情

樓主都係唔好再申請信用卡 唔想還就破產算啦
智商有啲問題
你有無諗過所有野都係佢自稱先
佢話屋企人係老人家
但好難想像到屋企人會連佢糧單都偽造到
如果偽造得咁似 個老人家又只係貪得果幾萬蚊又好似廢左D
如果偽造得唔似 但銀行又信 其實樓豬而家同銀行拗話開戶果個唔係自己咪得 如果張糧單好假既銀行都接受 就係銀行KYC責任啦
已經唔講正路係app申請信用卡你都要影下張身份證
即係樓豬屋企人拎左佢張身份證搞咁多大龍鳳佢自己都唔知? 定係樓豬張身份證就咁擺屋企唔係跟身?
然後再退一百萬步 恆生打俾樓豬係搵得到佢 即係樓豬屋企人申請張卡果陣係用左樓豬真實電話
而開卡到碌卡搞咁多野 樓豬一路都無收過sms/電話? 正常開完卡你都會收到銀行sms啦
恆生cut撚硬卡
樓豬老老實實認自己亂洗錢亂碌卡 一係老破一係還左佢 起碼過多幾年咪又係一條好漢
佢而家諗埋D縮數又想射落其他人度唔還錢 就算過幾年佢TU升返 銀行都blacklist左佢啦
仲要講緊3間銀行
你話一間半間俾屋企人真係咁好彩呃到間銀行偷用你身份開到卡都話姐
3間銀行喎 正路你同一時期好快手咁同時申請3張信用卡已經會自動flag左你
你話屋企人偷用佢身份係長期/幾個月既事 咁樓豬都可以唔知情? 講緊佢收得到銀行電話架喎
腦缺腦嘅人通常都唔覺得自己講嘅嘢/做嘅嘢冇腦
睇樓主講到一舊舊, 思路又一舊舊,

就覺得有呢啲事發生都幾合理
唔緊要啦,佢已經J級,無得更爛了
東張早排先有個保險老母呃埋個仔筆錢
屋企人都未必信得哂
弱智真係幾可憐
精神分裂都申請到信用卡,銀行真係濫批卡
Cut卡就唔使找數 咩concept黎。你既名登記 追數咪追你,你話比人偷資料登記 但唔報警,咁咪還錢囉
成世還債啦水魚 你人生完左架喇
似兄弟姊妹多啲,仲要係老人家最錫個個
你喺咪權志龍啊柒頭,GD唔GD。

呢句幾撚有創意

不過你都係傻閪柒頭嚟架喇,咩驚老人家嬲而唔報警
報警咯
盗用信用卡
拉鳩哂佢地
抵你死啦,問大家野都咁惡
慢慢息滾息啦

On9樓主
咁你申請破產囉
班老野偷用你張卡
結果你完全唔洗佢地揹起個責任
就算今次比你過到關
咁下次呢?
咁孝順就孝順到底
申請破產唔好煩到老人家啦
咁你等破產喇
J係破左產喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞