有冇沙駕考車既巴絲(11)

806 回覆
2 Like 1 Dislike
穩陣保守既學院路一波齋吊都夠做既
唔洗俾油
不過果下感覺到 踩左又扭唔快就係你個情況
唯有下次 如果真係齋輸呢度就無咩大問題既
係要科多次水姐
沙駕太多閪師傅
你講果兩個一個高級唔洗教仲有得ot
一個鳩流流玩電腦鳩ip
緊係好態度啦
落手教既 個時間表密到傻
態度點都差少少既 但差還差 閪還閪
你呢部dc9我會照過, 佢都唔算出, 加上dc9無一隻無辜, 你都估唔到佢會點玩, 你停佢死唔郁, 塞後車仲衰, 同佢保持番車門距離望鏡盲點唔好踩到右線算

我撞正個情況係巴士個轆踩住線/已經出左少少條線
會停低等佢走

個官係睇你整體駕駛態度, 要你俾到佢信心, 得定唔得睇你頭幾個灣已經判定左你
點解唔敢屌7佢?佢咁的態度我實會投訴佢同換人
做人咁摺點得,如果你認為做人要公平的話,唔應該咁做法。
btw, 轉左出面考?姐係你報左果皮幾野咪白白送比佢
我師傅係話如果考試嗰陣見到多過四架學車,就用最右線
不過你都pass左
x2
如果右2線太多車,右線冇車你都唔拎右線都會比個官剔冇留意路面情況
個阿蛇係咁講
我考銀城A個考官出四次聲要我用外線轉爬學牌頭
成程比佢鞭住要比油爽死
學車真係要練定多啲外線轉彎隨時遇著我依個考官
好彩我個阿sir平時上堂任我揸有錯先出聲
想問下, 貨van cut左線望左鏡仲洗唔洗盲點
一啲話要, 今日上堂個阿蛇又話唔洗
好似話貨van望左鏡=望埋盲
我沙駕師傅話考牌官叫你用右線先用,無叫照排隊用右2線好d
我考個陣過完黃格仔上完斜都cut唔到左線,咁岩隔離都有架考試車同私家車係度,搵唔到機會cut
最後用中線轉左,最後都pass
想請教下 牛皮沙線入停車場
各位係咪都做斜路開停(即手掣N波先,到行得就轉波俾少少油最後落手掣)?

駕院阿sir 話踩brake 就夠
街鐘阿sir 話要做斜路開停

想聽下pass 嘅師兄考果陣點做
踩brake算 上面d車落黎好快 你會入唔切d波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞