(眼鏡撚交流討論)貼你副眼鏡 27

745 回覆
1 Like 5 Dislike
想配hoya sensity shine
好似幾型
999.9
Corner stone配左餐牌5折
最緊要係好快拎得 開心使用中
上蔡司中國官網睇authorized store有幾間喺羅湖做到三折
兩折嘅都唔係authorized store 當然唔排除有但未發掘出黎
睇你覺得用10%嘅錢買個安心值唔值
lm
你配蔡?
有冇卡?
追左post,原來有卡
5折好過返大陸冒險
想問下 hoya Nulux1. 67 full control同Seiko1.67 AS SRC邊款好d?
師兄 係唔係好耐冇去過
佢地而家d視光師都轉哂做poly畢業視光師
同埋d儀器都轉哂做新野
而家同以前分別都好大下
配左幾錢?
散光150度要咩spec好?😂
我配 clear view 1.6 dvp 1050
兩日就拎得
咩網?想睇吓
前排去日本想搵副金子, 行左兩間都無
hoya coating 好襟用夠硬
1.67 啦薄啲
睇你買咩brand ,但金子 都係行多幾間金子算喇

上2星期都係 大阪金子買左副ka87
金子上網無得買
不過你有款俾佢check stock 轉貨調舖又得
叫佢打電話幫手hold 起你自己去睇又得
有心買先好咪撚人地店員,撚新黑嗰啲好喇
無記錯999日本官網有得買,可搵代購幫買。幾年前買過
佢有新儀器但唔代表佢有用到
我相信你係講緊個部蔡司驗眼
佢一樣普通驗完眼就踢番你出房
你應該點都唔夠我新
我前幾日先去完

我發現呢個post太多新黑打手
我唔知你地係咪新黑既sales
框同lens都係海鮮價黎
較框亂咁黎亦唔明人地戴眼鏡既要求起邊
一味衝衝衝全部都直推東海鏡
講又唔講清楚有咁特別要人地追問
副眼鏡咁貴既話sell得咁差 係咪諗住人地快配就完事?

新黑係多鋪,但我相信黎緊都會生意難做
你望下呢到幾多人自己去日本直接配同買框
自己睇路
"連東京都無鋪頭有咁多牌子咁多款", 呢樣真...所以我都係買框唔配鏡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞