老實講,如果陳蕾道歉,會撐返佢

194 回覆
69 Like 454 Dislike
等等先 你咪代表香港人
希望下次演唱會真係冇人搶飛
樓主用心良苦
驚我哋遺忘咗蕾老師
唔好意思 蕾狫屍唔在乎唔識嘅面孔
要盡力拉起賤種Nathan偽
其實都係 只要真係睇佢訪問相信大部份人都覺得冇乜嘢 不斷炒作呢件事 令更多人想瞭解真實陳蕾 係驚有d人只睇文字轉述姐 不過衰嘅唱唔好 反之亦然
老實講屌你老母
你撐唔撐關我撚事咩
將隻臭雞擺上嚟連登做乜鳩

幾時拎埋你老母上嚟過
唔會wor sorry
唔道歉,呢啲係佢哋嘅自由,但係香港人唔會再消費佢哋嘅作品,唔會再支持佢哋

認同
郭sir事件大家有冇考慮女事主嘅死活?
「新彊棉打壓人權」,同「藝人直接支持打壓人權」,個邏輯仲有好大距離
但今次陳蕾係直接撐一個令人受到傷害既人,令死者親人朋友傷心,甚至令我同一d大眾都傷心
Jessie屋企人、朋友都未出嚟屌咗喇,

對藝人上心係正常,佢地公眾人物,我地睇佢地作品, 大眾上心絕對正常

而而家咁上心,係因為公義問題道德問題

你自己黑心,想睇人想睇人仆街冚家剷,就唔好懶落我地度,以己度人
有人好似你咁諗,但唔代表我,同好多人都係咁諗

反人既棋子,我認同,的確有;但亦有好多好多人唔係有目的反人,係真心覺得有問題

真係無問題,要反你都反唔到啦,根本道德上就有問題,先俾人有位入
記者會 鞠躬囉,出個story 就當係咩

咩魯生,係ICU門口鞠躬就當係道歉?

at least 開個記者會,正正經經解釋件事啦

而家推落一個製作公司度
人地只care 識嘅人, 你老幾洗你撐
樓主我估佢可能無上連登
唔覺得有正常人類會寫咩垃圾黃屍
blocked
我聽阿雲,淫Jace已經夠了
Mirror 12子

個單野 心照

跌mon 本來就又唔關佢地事 佢地係跳唱唔係負責搞安裝搞維修
連登仔上綱上線咁都拉埋一齊講
已經可以唔使睇你d內容
道歉無用

佢唔係我熟悉嘅面孔
為道歉鋪路?
Too late
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞