老實講,如果陳蕾道歉,會撐返佢

194 回覆
69 Like 454 Dislike

下次開演唱會咪又係大把人搶
新彊人唔計
今次擺明commercial post 都咁多like 平時比盡得幾千
擺明就勁多人擔心佢呢段時間個心情 勁多人撐佢
真係少樓主一個唔少
又唔識你
又唔係身邊人
洗撚理你感受, 同你道歉咩?
黑暴快寫悔過書
大陸妹都撐
以陳蕾呢件西婆既性格,
一直以「我有我態度」自居,佢一定唔會道歉,

佢只會選擇用時間令件事FADE OUT
睇到頭兩句先知道你係曲
好撚陰濕不過認同你
講真現時香港樂壇最紅嘅女歌手係佢
完全冇對手
洗撚同你班傻閪hater道歉咩
建議樓主自我介紹比陳蕾,同佢做左認識嘅人先,佢唔會在意唔認識嘅人
Jace都有幫Tiffany 賣廣告 但你對比吓like數 使理你哋班on9
你望下mirror開演唱會、十二怪盗仲大把人睇
就知香港人道德水平真係越嚟越低
冧mon單嘢如果喺其他地方
花姐同魯狗出事第二日已經要辭職
香港就啲fans幫手出嚟撐話返你件事唔關viutv事

陳曲就唔使講啦
仲歌手夠膽死話我唔會理啲唔認識嘅面孔
咁你返屋企唱得啦
使撚乞人支持你咩
Na 的形狀
人性好可怕,「只care自己鐘意既嘢」
而家香港圍爐風氣太強,唔理其他人講野,剩係圍爐圍到走火入魔
呢個年代,佢真係冷處理就得
睇陳蕾已變成Nathan的形狀了
控制到洗留言,但控制唔到邊d留言最多人like

洗 like 留言又係一筆錢,佢地未撥到
做錯咩呀 人又唔係佢殺 關你撚事咩
唔係佢要佢認錯(道歉),係feel sorry

交代都無,感覺好冷血

你認為無問題咪得,而家我認為有問題,同post出黎
表現個樣好慘,好憂心擔心,同埋慰問

呢d人性野,好簡單ja ma 係咪呀
極度認同
廖慧儀係tvb所以連登先少人講,佢都係賤人,應該要收皮
00後講唔過人,又粗口撚又攻擊人 好可悲
佢哋最多都係奶
唔通全港公務員又要道歉
廣州豹而家係衰偽善
慣性like 同有目的like個留言,成個context都唔同啦
你係唔明,定為拗而拗

定係打手? 又益咗你洗多個回覆添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞