老實講,如果陳蕾道歉,會撐返佢

194 回覆
69 Like 454 Dislike
你講o個d 有爭議性,就站不住腳喇

而家個公義普遍性強好多,大眾易理解同認同

你講政見wise再無限放大,一係垃圾黃屍,一係小學雞
收返埋你啲弱智打手post 唔該
你睇隔離post 就知,啲盲粉打手成堆咁出嚟擁護蕾老屍
團結一班無腦嘅人,我寧願佢地散
撐你老母
咩撚野爭議性啊?
你唔好黐線啦佢哋都覺得冇做錯
點會道歉
蕾老師個post d留言都係盲撐
全無道德可言
多你一個唔多 點解要道歉
佢做咗d咩令你覺得需要道歉
nathan同day都未開記者會道歉
啲年輕人真係好激動,19年俾你地搞彎晒
道歉就要原諒?
要威呀嘛盲撐條賤男
佢都冇任何歉意
佢同nathan一樣 企同一陣線
只在乎身邊既人感受

佢唔撚洗理你感受呀 過住啦

等佢地慢慢俾市場淘汰啦
唔到佢揀
班死忠咁支持佢
佢say sorry 搞到班死忠兩面不是人
道歉 都唔一定=認為佢撐嘅人係殺人犯

道歉 可以= 為咗佢呢件事令某些人失望同傷心

mirror 佢自己無事,隊友重傷,唔係叫道歉,但係要交代,feel sorry

中文英文有d唔同,唔佢要佢認錯(道歉),係feel sorry
真係好撚癲,仲要好似當年sam gor 咁,話係對方自己睇唔開,關男方咩事

我真係寧願班人係收錢嘅打手,而唔係追星追到良知都冇埋,好撚心寒
絕對唔係 亦唔見得道歉會令人改觀
少咗一半會屌

如果你一味諗,道歉完9成9都繼續屌架啦,咁年輕一輩就個個都唔識道歉

返offiice 做錯事,唔道歉,因為心諗「道歉完9成9都繼續屌架啦」
唔怪得而家d上司個個都屌d 00後
Eason新疆綿 真係間接好多呀大佬

係政見令人覺得佢做錯事, 陳蕾呢樣唔同,好直接好單一,

政見你話佢錯係好複雜同爭議性,因為唔係真係100%係佢做錯事
搏唔到又人身攻擊
道歉,永未遲

真係唔想佢繼續錯落去,真係一世污點
香港人(地球人) 好鍾意二元對立
係起咗度牆,就自己人乜都岩,對方就要死全家
好over

希望只係19年後令d人咁,而唔係香港人既根本
應該唔係全部都係打手啦

佢哋習慣話 唔鐘意就走 同 用其他嘢轉移焦點
簡單啲黎話 佢哋同陳蕾一樣 只care自己鐘意既嘢
即刻陳蕾殺人放火都覺得無問題
因為陳蕾唱歌岩口味 其他嘢唔會care

良知良心道德都可以擺埋一邊
講蕾老師咪算
拉鏡講做乜鳩呀
唔關佢地事,佢哋都係受害者
差啲就跌落佢到
要受害人道歉咁𠹌搞笑
其實呢個年代
只要你黐埋Viutv個邊
那怕你殺人放火
最後總係咩事都無

冷處理真係萬能
陳蕾收皮啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞