老實講,如果陳蕾道歉,會撐返佢

194 回覆
69 Like 454 Dislike
mirror 一樣

陳蕾,係直接令一些人二次傷害,同埋失望,道歉,係絕對需要,唔係hater/打手 先會啫住佢,普通人都覺得唔公平唔公義先ig 留言話佢寸佢

可能佢自己或者佢公司就覺得 「唔可以道歉,道歉就會變咗自己錯」,但而家明明做得唔好,唔道歉,我想撐都撐唔落,本來見你女金,d 歌自己作,有才華咁正,把聲又正,但而家你冷處理真係好失望

乜而家一個道歉真係咁難咩?

許志安、陳冠希都道歉,陳冠希明明係整電腦條友流出,但件事佢有份,佢都出嚟道歉

如果佢而家係viutv d 人,又一定冷處理就算

mirror 又係,我夠知跌mon唔關你12個人事,但你地係團隊,而家有個重傷,仲可以咩都唔回應,阿mo都係人嚟架

我地觀眾就覺得你地冷血,想逃避責任,你就會話12個都無責任,但佢地有道歉嘅責任

feel sorry ,同公眾表示對件事感到遺憾,都係一種道歉,或者交代,到而家連一個交代都無

我想撐都撐唔到,次次聽到mirror 都會皺眉

感覺越來越差,仲會想睇佢地唔紅唔再出現

陳蕾,事情仲有得轉彎,出個story 道歉,為令到有人傷心同失望而道歉啦
🙏🙏🙏🙏
戇鳩
出呢啲post 好似乞佢道歉
好撚想支持返佢咁

香港啲beta male 就係你呢啲蛋散做成
係唔想社會分裂,本來mirror 團結咁多人,冷處理唔道歉又分裂咗一班disliker (唔想用hater)

而家陳蕾明明大紅大紫,做錯事又唔道歉,冷處理,再分裂一班人

好可惜

無打手搞佢,唔需要搞,自己摟屎上身,仲要唔道歉衰多兩錢重
佢撐得Nathan 嗰下
預咗有人反感
唔係都唔會話自己夠強大頂撚住
求仁得仁啦
佢會在乎你感受會道歉?
有心撐條仆街
佢會覺得自己錯?

btw
陳蕾係hunter fans?
知唔知死後嘅念更加強大

要道歉一早道歉咗啦
仲有大班人支持緊佢
你啱
冷處理啦,死撐就俾人屌,割左就直頭人設崩壞,點搞
蕾老師:道你老母臭閪咩道
難搞咪唔好搞囉
你邊位
洗鳩你撐咩
當自己係邊個

請打手無用
睇下邊d回應最多人like
唔通274個打手咩

大眾好多都覺得唔妥
連登仔真係睇到自己好大

單春雞蓉人瑞有冇道過歉?
係香港開演唱咪一撚樣爆場

你出個post就要理你咁明星都好撚唔得閒
係啊大眾啊笑撚死
單春雞蓉人瑞 點解要道歉? 你忽撚左?
P牌打手?
割左點解人設崩壞?唔撐自己人?

道歉都唔代表係割,點解一定係二元對立,非黑即白
認同
同 Nathan 割蓆,唯一出路
華納 PR 指導下蕾老師啦

跟住有粉絲就話「咁你咪唔好聽」

而家涉及社會公義問題,唔係要唔聽,係直頭唔想品牌endorse你,所以先會留言鬧你,唔一定係鬧,但最少提醒大眾直至你道歉為止

最多like 留言都唔係盲目攻擊o個d,係真係大道理

佢係明星係公眾人物,公眾自然有權利對佢作出批評

一句「咁你咪唔好聽」係小學雞同幼稚,只會害咗個idol
支持殺人政黨
支持新疆棉
奶撚晒共

邊一樣唔夠邪惡?
其實佢將nathan重新推上黎俾大家批鬥
仲爆埋牙Day出黎
大家應該多謝佢先真
我係打手我全家同你全家生癌死
道歉=認為佢撐嘅人係殺人犯 佢唔會咁做
但Mirror點解要道歉?佢地表演緊個時有意外
佢地都係個台上面 佢地都係表演者 唔通你叫anson lo走出黎道歉?如果唔係佢地大命 佢都係死個個 道乜野歉?
責任唔喺自己到都道歉
只會令本身一直支持你嘅人睇唔起
亦唔見得道歉會令人改觀
9成9咪又係繼續屌 :都唔冇屌錯人架啦
要反嘅一樣照反
咁點解仲要出嚟道歉擺自己落受靶位?

娛樂圈用作品說話先係真理
你睇Eason新疆綿咪又係冇事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞