老實講,如果陳蕾道歉,會撐返佢

194 回覆
69 Like 454 Dislike
可能華納都冇say
死忠係咁叫人唔好執著唔好提,

佢地19年唔好提丫,又搏唔到
「道完歉咪又係話無誠意」
係你假設啫

你要夾硬假設,咁你做人以後唔使道歉

同老細道歉,老細又話你無誠意,你個人會變到好自私自大同無人性
咁廣州豹唱得咁難聽都有人buy
連登只係小眾
兩條打手,圍爐mark低咗,你買定第二個acount啦
偽善大獲過撐新疆棉?
連登仔為咗屌一個人真係好好笑
覺得如果真係為Nathan事件同陳蕾言論而介懷嘅人 覺得佢哋做人都幾辛苦同人相處應該都幾多拗撬
好寸
唱歌好撚難聽
根本越多盲粉贊助商先越鐘意
因為咩product 都易推易sale

連登仔講到自己咁公義咁道德
Rubberband 小明 kolor 個啲post 有冇留言支持啊?
佢地代言啲product 有冇買啊?

係到話Tiffany 不了,現實只係金鐘毒撚連人地鋪頭都未入過去
咁你咪繼續覺得247係大眾囉
依家陳蕾已經係過街老鼠 慣性like得返20k
可能你會好過d
mirror開演唱會、十二怪盗仲大把人睇
只係圍內粉絲,會唔會爆紅,全港撐,一定唔會

陳蕾更加,本來做到全港撐,而家分裂咗起碼一半,唔想再聽佢歌
只有娛台連登仔先會為花邊新聞咬牙切齒
講公義,又唔見你地為美隊2.0洗版
陳蕾就算喇有冇呢單野,香港女歌手一早一潭死水
前幾年拎女金個啲都無人提喇
多謝英皇容祖兒喇
P牌小學雞又搏唔過我,一味轉移視線

你邏輯錯誤,無限假設再放大就當事實

我真係咁得閒為屌而屌咩,有原因,因為爭取公義呀

你就盲撐,覺得我地搞事,你知唔知而家咩事,道德崩壞

你覺得 你所謂 撐新疆棉係錯,無理由會撐陳蕾ga 喎

雙重標準,定係打手ac?你自己知
我無撐陳蕾,佢收皮就遲早嘅事,香港女歌手宜家無一個上得枱,根本就只係輪流坐下
入嚟係覺得你地可笑啫睇到自己咁撚大
我係打手全家生癌死
要幾on9先開得出呢啲post
頭一兩場舞台設計差
有dancer受傷投訴都識得出黎鬧主辦單位
花姐一出手舞台危險變安全之後
成個電視跌左落黎阿mo 同死左無分別
點知班鏡仔都一齊變左植物人
有人提出唔一樣既意見就係圍爐打手pr
如果係咁班死忠都唔應該追星
做咩俾錢睇一個陌生人唱歌,啲錢請父母食餐飯仲好
有冇問陳蕾 Nathan依家咩環境

仲有冇自殺念頭
屌你鍾意咪自己撐囉 打咁大篇野托咩
要道歉先撐嘅過多半年又聽返佢啲歌架啦
笑死 樓主d口吻一d都唔似陳蕾道歉就會撐返佢嘅人嚟
完全係想佢死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞