TSLA Q1交付量

439 回覆
22 Like 4 Dislike
未靜喎
由佢地 我求之不得班傻閪做short
冇人short邊有平貨掃
我而家個倉位仲有排 至少慢慢儲返一年貨 先夠長期回報可以退休
T車傳統,ER後-10%
記得有個話供tesla 當儲錢退休
上校你啲R車掃夠貨未
你就爽啦
啲股票日日跌 日日都有平貨買
原來賤種一名
同你一樣都係賤種
https://lihkg.com/thread/2779080/page/1?post=1
R車至少有得揸下
隻玩撚猿NFT仲有冇原價20%
$20跌到$10叫揸定蟹左
傻鳩我17年開始玩 你覺得我發左達未
得喇 得喇
驚你曬Benz 曬自己係邊度邊度威
Tsla有名你叫put put車,今年逢彈加沽=三隻猴子
無喇price in 晒

出ER 到時夾淡友
今晚put仲有10%食
跌多10%
跌5%算係咁
另外Q1 BEV sales 爬返BYD頭
垃圾玩具遙控車30$見
連郡好多人搵緊你
又入左幾多股r車啊 日日都有特價
1股1股咁買 想輸都難
依家個倉加埋都唔知有無10股
你jer到佢唔敢浦頭
洗撚要同你交代 當自己邊個
不如整個API比你班柒頭睇飽佢 不過每次計錢
講下Tesla既FSD硬件
https://lih.kg/BPFJidX
R車個少少錢jer到而家
窮撚返工加油啦
ARKK Q1交出量出爐前賭15M買入TSLA,即刻輸咗5%,不過冇所謂啦又唔係自己啲錢

Tesla Buying: Ark, through its flagship Ark Innovation ETF ARKK and Ark Next Generation Internet ETF ARKW bought 84,164 Tesla shares on Monday. The purchase would have cost the firm $14.75 million, based on Tesla’s closing price of $175.22.
咁大個倉原來都係同傻散一樣玩賭news
相較之下Gary Black就專業好多,雖然都係TSLA大好友,分析完覺得其他人預期太高就減碼先,等之後再入返,Twitter勁多TSLA bulls鬧佢,啲散戶cls
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞