高回贈信用卡討論區(開放中資卡)(12)你登記左promo未

1001 回覆
1 Like 17 Dislike
曆月
Sogo卡出左 cash rebate但大媽卡仲未有
簽咗hktvmall 500蚊喎
永安app 用咗boc pay 俾錢仲計唔計網上食到狂賞派??
可能要call cs去問下
6 .合資格本地實體店簽賬、合資格海外實體店簽賬及合資格網上簽賬包括透過流動支付包括 BoC Pay、雲閃付 App、Apple Pay、Google Pay、Samsung Pay 及 Huawei Pay 所作之簽賬
狂賞d分會好似現金回贈咁有一欄show出黎?而家得個大數,都唔知回左幾多/回左未
1月既分係未仲未有?
1月要4月出
無,要自己用小器簿計數或者直接問CS
一月狂賞派四月先有
想睇下狂賞本地消費的理解有冇錯

佢係計哂平日同假日$500 以上既交易,當合共過$5000 就有9x / 19x 積分。並唔需要分別平日及假日簽夠$5000 先有各自類別既積分。

係咪咁理解
積分難計過回贈咁多….有時星期五仲扣埋黎找數,balance亂到喊
所以我每日都要 mark 積分條數
每日無咁有恆心….點解唔整一條數同回贈一樣咁show出黎未清楚晒
ok 我係伸手黨 鬧我
收到
如果可以網上apple pay 嘅係咪應該用咗sogo 先用chill? 因sogo 係咪1x 再加5%但chill 係1x+4.6%
正確
但quota咁細,我就寧願用chill
起碼唔會要用實體ags時冇得用
笑死 我係師奶 錙銖必較
兩張輪住用買下電器已經打爆左張chill
連埋入卡號嘅i虛,多$1112
仲有紅大媽,多$2500
CHILL二月簽到爆晒都可以回錯
扣分前後都會cap圖記低積分餘額
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞