一人一句你鍾意嘅人傷你/好難聽嘅說話

494 回覆
351 Like 2 Dislike
唔嘈啦 好攰 我去訓啦
我寧願死都唔想佢知道我同你既野而受傷

唔係得佢一個會痛架 有冇人望下我
我唔係冇俾機會你
你個大話精

屌你老味我冇講大話 你咪撚再屈我
前幾日發生佢同我講你係我邊個
對唔住
其實咁耐以來 我呃你話我有女朋友
其實我只係想打發你,
有個ex個陣好興互sd自拍比對方,但佢成日都好興話我好醜樣,又話個髮型唔好睇表情好樣衰件衫好核突etc
有次打扮得好好睇睇想sd張自拍同佢嗲下,點知彈左一句好樣衰比我
我以為我真係鐘意你架。。。。不過

原來愛情來過 半分鐘也沒有
分開咗一排
佢:可唔可以話我知發生咩事
原來係想問我點解仲要睇佢ig story

「以後唔好咁隨便」

記一世
Long d緊,早排淡淡地結果嘈嘈地交 佢話 係需要既時候你唔係到 慢慢就無咁需要

宜家重冷淡緊 睇番以前大家好sweet就好心痛

明白
X係我
佢當住好多人講:
X家姐靚過x超多
Hur死左
我有個bestfd,佢自己都話當我bestfd,但係次次約佢都話約咗邊個邊個(每次都唔同),仲要將啲fd排名,我問佢咁我排第幾,佢第一次都話我第一,漸漸就開始要諗,甚至唔答,仲要笑住講咗句唔緊要啦你應該都係頭5架啦 我真係好想絕交嗰吓
我有個bestfd,佢自己都話當我bestfd,但係次次約佢都話約咗邊個邊個(每次都唔同),仲要將啲fd排名,我問佢咁我排第幾,佢第一次都話我第一,漸漸就開始要諗,甚至唔答,仲要笑住講咗句唔緊要啦你應該都係頭5架啦 我真係好想絕交嗰吓

其實好煩 成日都問排第幾排第幾
做fd姐搞到拍緊拖咁 日日問你愛唔愛我阿
真係fd既又洗乜問
就算佢每次都呃你話係阿 你都唔開心啦
你唔好鍾意我啦

呢D唔做FD都罷啦,現實勢利到咁
我唔係唔愛你,只係有個更愛姐
你好好 但你既好唔係我想要既
現任:你搵毒撚埋單把啦

聽到個下個心碎左 完全反應唔到
利申 我既第二次就係比左佢
「愛情無分對錯」
屌佢老味 出軌派完帽同我講句咁既野
我只係你經歷裡面嘅一位過客
我諗我呢一世人都唔會鍾意xmy name)囉
我都係一個人
我先唔會陪班遊行既人癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞