一人一句你鍾意嘅人傷你/好難聽嘅說話

494 回覆
351 Like 2 Dislike
我唔想佢唔開心 我覺得咁做會傷到佢
單身既我祝你情人節快樂

四年啦
個時同ex一齊食飯 食食下佢同事打俾佢 佢同事問佢係邊同邊個一齊 佢話: 同梗家姐食飯
個下真係好唔開心好唔開心 原來自己一d地位都無
一個鐘意左好多年既好朋友
拖過攬過
我: 其實你對我咩感覺
佢: 其實我對你無感覺,我只係enjoy同你曖昧既關係。
2句但同一個人講
1.其實你有無諗過我無當你係朋友
1.你好煩

刻骨銘心,山水有相逢

朋友講的話真係hurt
反而d男女關係睇得太多麻木晒
同你一個食呀, 唔啦
2句但同一個人講
1.其實你有無諗過我無當你係朋友
1.你好煩

刻骨銘心,山水有相逢

朋友講的話真係hurt
反而d男女關係睇得太多麻木晒

朋友講嘅說話有時仲hurt得勁過男女朋友
I don't feel like ready to step forward for anything yet, but you will always be my friend, understand?
我覺得佢好過你 所以我地都係算啦
其實點解你要check住我 逼我

「我承認之前嘅對話係有d曖昧 我只係當你係好朋友」

琴日佢story又post d愛情歌詞叫春
我又自作多情問佢
「on9 我講緊自己支莊咋」

我都覺得自己好on9 鍾意你咁耐
「對唔住 我應承你下次唔會」
次次都係咁講 次次都重蹈覆徹
我唔想再原諒你 亦唔想再嬲你 我好攰
請你喺我嘅人生入面消失
「其實佢都幾好呀」
你on9架
妳個閪食洋腸大架?
仲闊過西隧喎!
又想點呀你
有次同佢講我腸胃炎 佢同我講 : 關我撚事 仲唔比我入屋

抵撚你死 病唔返屋企休息 仲去人地屋企借廁所
你可以再追多我一次㗎 不過受唔受另一回事

分左手先知原來同你一齊甘辛苦

無話無左邊個唔得 遲啲就慣

唔好搵我啦 阻住我考試 你知唔知你好煩

你係對我最好既人不過已經對你無哂感覺

你阿媽望住我好惡 我以後唔想再見佢

你到底點先可以唔再鐘意我?

做乜唔再寄信俾我?係咪以後都唔理我 (果陣手已被分

仲有大量都費事提 幸好已成ex
如果你有睇到呢個post我只可以講屌你
我地係好朋友黎架麻
「我由始至終都係Single喎」
即刻收曬皮 以前經歷過個啲算乜
明明話一齊個個係佢
我到底點做先可以追翻佢
呢個世界有樣嘢叫opportunity cost
玩 truth or dare佢揀 truth
我個仆街 fd無啦啦問佢覺得我靚唔靚仔
諗都無諗就秒答:唔靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞