一人一句你鍾意嘅人傷你/好難聽嘅說話

494 回覆
351 Like 2 Dislike
無論點都好 我都唔會畀你做我女朋友

點解

就算全世界得返我一個男仔都唔會揀我
我當你係雞咋,你估我真係當你係我女朋友?
你鍾意啦
我:想唔想識我

佢:唔想
曾經有個鍾意左六年嘅好朋友
大家嘈緊
佢話佢願望去外國見識
我話我又要同佢一齊去
佢話 我未來嘅planning係冇你喺度
呢一句真係好刻骨銘心
到而家雖然唔再鍾意佢 但仍然係一條刺

唔係你架錯 係我配你唔起
佢:其實我覺得冇嘢比得上我ex 佢係最好嘅
宜家仲一齊緊 但有條刺
你有D煩
箍煲個陣好聲好氣想約ex拎返啲野 約左幾次佢都話:「其實唔得閒」
明明佢日日都係屋企 ...
咁樣好咩
我有個bestfd,佢自己都話當我bestfd,但係次次約佢都話約咗邊個邊個(每次都唔同),仲要將啲fd排名,我問佢咁我排第幾,佢第一次都話我第一,漸漸就開始要諗,甚至唔答,仲要笑住講咗句唔緊要啦你應該都係頭5架啦 我真係好想絕交嗰吓

其實好煩 成日都問排第幾排第幾
做fd姐搞到拍緊拖咁 日日問你愛唔愛我阿
真係fd既又洗乜問
就算佢每次都呃你話係阿 你都唔開心啦

Agger 好撚 chur
我地未鐘意到要係埋一齊
宜家仲一齊緊 但有條刺

痴線 咁落去遲早都散撚緊
宜家仲一齊緊 但有條刺

痴線 咁落去遲早都散撚緊
你諗下佢而家同緊你一齊 應該要覺得你最好先啱
如果俾佢第日搵到個好過佢ex嘅人呢? 即刻飛你囉
我祝你比車撞死
再同你一齊我係ifc跳落黎
你城府好深
死港女

其實我忍左你好耐 由一開始忍到而家。
你喊係想做戲同人講我蝦你啊?

聽完呢2句我心痛到喊唔出

睇到你個名
ex話 「我諗同你過家家嘅遊戲要完結了。」

乜嘢過家家........

我諗佢嘅意思係扮情侶 (過家家=角色扮演遊戲)

係扮家家...

係過家家,煮飯仔喺大陸台灣嘅講法
以前表白嗰陣佢同我講
你真係好自私
到而家都仲有條刺喺到
你煩到好似我媽咁 一個呀媽都夠煩 唔想再多一個呀媽 我唔想要個成個呀媽咁ge女朋友
我都係唔想佢日日蒲姐....
「傻啦.唔係以前啦.」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞