一人一句你鍾意嘅人傷你/好難聽嘅說話

494 回覆
351 Like 2 Dislike
其實我同你散個陣 佢就已經同緊我傾計
成撚日睇我手機 到最後
點解你要暪住我約其他男仔?

因為我已經唔再鐘意你囉
當年我retake佢入u

佢:睇死你都唔得架喇

利申最後同u同科
之前知佢唔舒服,走去專登買晒藥同涼茶個D俾佢,仲拎到佢屋企樓下,
點知後尾Whatsapp返我:「唔使對我咁好架」,
自己仲要扮晒無野咁話唔係呀..
女友同我電話度講:「我以前以為就算分手俾ex繼續屌都無問題,但我閨蜜話咁樣等於偷食,我問我個閨蜜,咁我咪即係俾左綠帽我男朋友戴?」
你太好
女:我男朋友話你好剋佢憎,我哋少D聯繫啦

我:......
我從來唔覺得你鍾意我

拖拖拉拉左四年追過佢好多次
原來我差成咁
佢咩都冇講就突然消失左
仲慘過佢講一句「收皮啦你想媾我?」

原來女仔同時間有幾個人揀既時候,有人搞掂左佢就會斬晒其他欖

當然你唔會知佢同時有幾個人追緊佢啦
我地友情係一世 你願唔願意

我都遇到
你同佢好襯 祝福你地
係咩
唔記得左wo
邊記得呀
唔洗咁上心啦
我想分手 唔想再拖住你 你唔好再挽留我啦
其實你真係好柒
你會搵到個愛你既人
個旅行我唔去啦,你去得開心啲。

你其實唔係鐘意我,你只係搞錯左啲野
我心諗:你咁清楚我真正點諗,不如你做我喇,屌
-就算真係有一日磨合到,我都唔想嘥時間
-我愛自己多過愛你
你遲啲實會遇到個比我更好既女仔
女朋友去其他國家交流
佢係個道玩得好開心 呢排又同香港個邊既朋友嘈交 就話哂比我聽
今日傾計個陣佢話 "我淨係知我唔撚想翻香港"
我知個道好好玩 我知你唔想翻係唔想對住佢
但我聽到呢句 我覺得我好似已經可有可無既感覺 個感覺好唔舒服
佢飛之前 日日同佢出街 又話好掛住我 又話唔想過去個邊 留係香港 因為有我陪佢
而家佢同我講咁既野 好灰 真係灰撚左 感覺好似之前同佢經歷左咁多樣 同佢出咁多街 都比唔上同佢朋友一齊係個邊玩
可能我諗多左 但我一聽到呢句就有咁既感覺...
佢係靚過你 細個你

我同你都唔會有關係架喇
你唔好係到晒我時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞