一人N幅mean圖(道德撚慎入)

634 回覆
1654 Like 158 Dislike
借上面巴打幅圖一用

好似哩幅圖咁
有啲嘢唔洗吓吓講到出面嘅
講晒解釋晒就會冇晒意思
明嘅自然會明
唔明嘅就睇多幾次幅圖,真係唔明咪算囉,睇下一幅
睇唔明又要喺到問喺到嘈嘅
我屌你老母臭閪呀,生撚咗你條弱智仔出黎

唔通本身唔識stan lee既人睇多幾次張圖會變左知道佢係乜水?🤔

唉!唔撚關識唔識stan lee事呀柒頭
借上面巴打幅圖一用

好似哩幅圖咁
講晒解釋晒就會冇晒意思
明嘅自然會明

唔通本身唔識stan lee既人睇多幾次張圖會變左知道佢係乜水?🤔

我屌你老母閪呀,屌穿你老母閪呀,屌撚爆你老母閪呀鳩仔

係唔鳩係有撚病,你升中未,係咪有閱讀困難症,屌撚爆你老母閪你個死傻鳩伸手黨黎架?係度內文字都唔撚睇就問問問,唔係求被人屌係做咩?我屌撚爆你個死傻鳩呀

屌撚爆你個閪google下spider man bat man好撚難咩?定屌你老母而家連登限制左睇到topic要10秒內reply?乜撚都唔睇就覆係度做傻鳩,你講我知你係咪中三輟學咁撚癲既做人

仆你個街你死生番黎,乜字都唔睇,出reply成撚個智障咁,連登得罪左你咩?出埋d生番post?屌你老母定教育局唔識教你?你條撚樣咪衝出黎癲啦,你呢d垃撚圾既聲音無需要知呀。

知唔鳩知點解香港無民主?就係你d傻鳩太多,當成班大學生因為政治又拉又鎖既時候,你d死傻鳩就衝出黎show off你既智力下限。仆你個街我係政府睇到咁都唔敢講民主啦,傻鳩投票價值同大學生同有知識階層係等同既。屌你老母成班傻鳩投票原來中文生字都唔撚識仆得街啦。

其實你番去讀書啦畜牲,
大學果班人爭取民主錯撚哂,第一步唔係同政府爭取,係消滅你d文盲撚樣。有左民主,屌,你d傻鳩佔咁多人口,同無民主一鳩樣

....

咁都有得笑
lm

拜狗?

閱讀理解0分?

你唔明我問緊乜?
洗唔洗再講白啲?
張相係唔係攞隻雞去拜狗?

再問多一樣,你唔識思考?

呢個又唔撚係重點

拜狗?

閱讀理解0分?

你唔明我問緊乜?
洗唔洗再講白啲?
張相係唔係攞隻雞去拜狗?

再問多一樣,你唔識思考?

呢個又唔撚係重點

人蠢無藥醫
繼續繼續 唔好畀佢停

小弟抛磚引玉 有無啲仆街到極點嘅圖

Kpop 個張

最mean係依個
樓豬
樓豬

請問各位呢張點解?

冇貨
請問各位呢張點解?

自己睇下兩張圖有咩分別
請問各位呢張點解?

自己睇下兩張圖有咩分別

多左3個小朋友+冇左最右個男人
咁又點?
真心想知,勿屌
請問各位呢張點解?

自己睇下兩張圖有咩分別

多左3個小朋友+冇左最右個男人
咁又點?
真心想知,勿屌

果條符碌巴打
死返入老母個閪度啦
借上面巴打幅圖一用

好似哩幅圖咁
講晒解釋晒就會冇晒意思
明嘅自然會明

我同意唔識d人會唔知幅圖講乜
唔關智力事
但上面幅圖唔關lee事
換邊個都一樣

唉我睇唔明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞