一人N幅mean圖(道德撚慎入)

634 回覆
1654 Like 158 Dislike

我認我仆街 笑撚咗

好慘

一陣j 下先

求link
小弟抛磚引玉 有無啲仆街到極點嘅圖[/quote]
黑人就快嘴贏你嗰個唔明,點解*N?[/quote]
不如你走啦 咁簡單都唔明
上面仲串柒柒屌人唔識思考[/quote]
巴打為左自己不如走啦,唔好污染自己[/quote]

真係小學生都識上連登
借上面巴打幅圖一用

好似哩幅圖咁
有啲嘢唔洗吓吓講到出面嘅
講晒解釋晒就會冇晒意思
明嘅自然會明
唔明嘅就睇多幾次幅圖,真係唔明咪算囉,睇下一幅
睇唔明又要喺到問喺到嘈嘅
我屌你老母臭閪呀,生撚咗你條弱智仔出黎
上知天文
下肢癱瘓
留名

拜狗?

閱讀理解0分?

你唔明我問緊乜?
洗唔洗再講白啲?
張相係唔係攞隻雞去拜狗?

再問多一樣,你唔識思考?

好心你柒左就潛仲想兜

我睇唔清張相入面嘅相係唔係拜緊狗
殺雞去話叫人珍惜生命諷刺係一回事,我問緊嘅係係唔係拜緊狗
你要回應嘅只需要答 係 定 唔係 就得
如果連呢個都答唔出黎,唔見得你地會比嗰啲睇唔明嘅人叻,因為你連係唔係都唔識答

唔好撚解釋自己幾閪蠢
無笑
無笑

借上面巴打幅圖一用

好似哩幅圖咁
有啲嘢唔洗吓吓講到出面嘅
講晒解釋晒就會冇晒意思
明嘅自然會明
唔明嘅就睇多幾次幅圖,真係唔明咪算囉,睇下一幅
睇唔明又要喺到問喺到嘈嘅
我屌你老母臭閪呀,生撚咗你條弱智仔出黎

唔通本身唔識stan lee既人睇多幾次張圖會變左知道佢係乜水?🤔

屌下面嗰兩幅
One nigga bites好笑

想問佢嗰隻係咩game

其實google 下子路就會明,唔好下下做申手黨

想問佢嗰隻係咩game

Call of duty mw2 其中一個恐怖分子視點嘅scene

想問佢嗰隻係咩game

Call of duty mw2 其中一個恐怖分子視點嘅scene

Remember, no Russian.

想問佢嗰隻係咩game

屌原來係呢關
唔該兩位巴打

想問佢嗰隻係咩game

屌原來係呢關
唔該兩位巴打

No Russian
呢個post既好處就係可以一邊笑一邊block柒哂d on9仔

痴撚線

笑到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞