一人N幅mean圖(道德撚慎入)

634 回覆
1654 Like 158 Dislike
冇笑,sor鳩
繼續繼續 唔好畀佢停

小弟抛磚引玉 有無啲仆街到極點嘅圖

黑人就快嘴贏你嗰個唔明,點解*N?

屌你不如行撚開

點解打nigger就可以串返對面反勝

點解你唔飛去美國叫下黑人nigger試下?
有啲野親身試先有體驗

你明唔明我問緊咩?
我就俾佢串贏
講句nigger會調返轉俾我串到冇聲出?

走啦
睇到火都嚟
都係嗰句
解釋笑話同解剖青蛙一樣
解釋完隻青蛙同個gag都會死咗

睇唔明嗰班就算
咪撚喺度問問問
戇鳩鳩咁搞禍晒

以後大家咪撚理啲傻鳩
繼續繼續 唔好畀佢停

屌你不如行撚開

有啲野親身試先有體驗

你明唔明我問緊咩?
我就俾佢串贏

走啦

屌 唔明就過主喇
做咩停晒手?繼續啦

繼續繼續 唔好畀佢停

屌你不如行撚開

有啲野親身試先有體驗

你明唔明我問緊咩?
我就俾佢串贏

傻鳩,一撚定要贏?
抝唔到就人身攻擊/執人英文grammar
明未?

屌你老母,而家就屌你老母個死傻鳩。
係咪咁撚難明?弱智定閱讀出事?
我而家係咪抝贏你?但我轉左去屌你老母

明未?
繼續繼續 唔好畀佢停

屌你不如行撚開

有啲野親身試先有體驗

你明唔明我問緊咩?
我就俾佢串贏

柒夠未

連登低質估唔到低處未算低
做咩停晒手?繼續啦

呢張擺錯,應該呢張至真
繼續繼續 唔好畀佢停

屌你不如行撚開

有啲野親身試先有體驗

你明唔明我問緊咩?
我就俾佢串贏

傻鳩,一撚定要贏?
抝唔到就人身攻擊/執人英文grammar
明未?

屌你老母,而家就屌你老母個死傻鳩。
係咪咁撚難明?弱智定閱讀出事?
我而家係咪抝贏你?但我轉左去屌你老母

明未?

抝唔到就人身攻擊好撚mean呀

有啲心寒呢張

如果再將幫佢影相果條仔對鞋轉埋一對全新Nike仲sad
有冇人有黑綿寶寶原圖想知本身寫咩

拜狗?

閱讀理解0分?

你唔明我問緊乜?
洗唔洗再講白啲?
張相係唔係攞隻雞去拜狗?

再問多一樣,你唔識思考?

好心你柒左就潛仲想兜

我睇唔清張相入面嘅相係唔係拜緊狗
殺雞去話叫人珍惜生命諷刺係一回事,我問緊嘅係係唔係拜緊狗
你要回應嘅只需要答 係 定 唔係 就得
如果連呢個都答唔出黎,唔見得你地會比嗰啲睇唔明嘅人叻,因為你連係唔係都唔識答

咁撚笨柒就死翻出去啦
咪撚QUOTE啦屌
唉..唔明咪next囉,又要quota圖問,搞到睇左幾頁都係果張圖

拜狗?

閱讀理解0分?

你唔明我問緊乜?
洗唔洗再講白啲?

好心你柒左就潛仲想兜

如果連呢個都答唔出黎,唔見得你地會比嗰啲睇唔明嘅人叻,因為你連係唔係都唔識答

咁撚笨柒就死翻出去啦

唔知點解呢張圖我想送畀你地
好多好色龍

加入龍大以獲得更多

拜狗?

閱讀理解0分?

你唔明我問緊乜?
洗唔洗再講白啲?

好心你柒左就潛仲想兜

咁撚笨柒就死翻出去啦

圖睇唔清係咪拜狗,字識睇啦掛?
你老母真係慘,生著個又盲又弱智,佢前世係咪好似你咁串柒柒得多呀?
無手射箭果張笑左
但睇片就有啲嬲同覺得慘
戇鳩人地無手仲握...
無手射箭果張笑左
但睇片就有啲嬲同覺得慘
戇鳩人地無手仲握...

拎咖啡先搞笑 好撚mean
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞