一人N幅mean圖(道德撚慎入)

634 回覆
1654 Like 158 Dislike

留名
點解睇得明呢d圖都可以打晒飛機

巴打你道德高尚 此地不宜久留 你都係扯罷啦

依個要識日文寂しい(Sa bi shii)再轉普通話 加上唔mean

好,追完post,繼續食花生
好多captain retarded
同captain obvious
成班on9

好心你柒左就潛仲想兜

我睇唔清張相入面嘅相係唔係拜緊狗
殺雞去話叫人珍惜生命諷刺係一回事,我問緊嘅係係唔係拜緊狗
你要回應嘅只需要答 係 定 唔係 就得
如果連呢個都答唔出黎,唔見得你地會比嗰啲睇唔明嘅人叻,因為你連係唔係都唔識答

走啦蠢閪,阻撚住唒睇post

睇唔清張相問下都唔得?
張相諷刺緊乜我都已經講埋,咁都叫兜叫阻?

你唔係應該問我地,係問眼科醫生啊知唔撚知啊,人又蠢眼又盲學人上網

我真心睇唔清

咁都睇唔清
平時你係咪要帶放大鏡出街

"帶放大鏡出街" 個的叫做眼鏡...........
nigga jews同muslim次次都好好笑
無知一問 認得白衫尖頭帽 但其實佢地係咩組織 叫咩名

拜狗?

閱讀理解0分?

你唔明我問緊乜?
洗唔洗再講白啲?
張相係唔係攞隻雞去拜狗?

再問多一樣,你唔識思考?

好心你柒左就潛仲想兜

我睇唔清張相入面嘅相係唔係拜緊狗
殺雞去話叫人珍惜生命諷刺係一回事,我問緊嘅係係唔係拜緊狗

走啦柒頭
你第一次睇唔明就睇多幾次

你第一條問題已經反映自身質素。這裏不適合你。離開會贏來一絲尊重。道歉,謙虛會贏得朋友

唔明

睇下佢坐緊係咩上面?

點解可以唔明
留名
傻逼習

呢張真係忍唔撚到
想問係reddit search咩keyword可以係撚咁睇
想問係reddit search咩keyword可以係撚咁睇

Imgoingtohellforthis

Imgoingtohellforthis

Thank you
明就明 唔明就咪問啦
解釋左就唔好笑

唔明咪問 你係咁做人?
on撚9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞