一人N幅mean圖(道德撚慎入)

634 回覆
1654 Like 158 Dislike
繼續繼續 唔好畀佢停

小弟抛磚引玉 有無啲仆街到極點嘅圖

黑人就快嘴贏你嗰個唔明,點解*N?
唔明個d智障自己收皮出番去/睇下一張啦
唔明仲要專登講出黎要人解釋 睇到冇晒mood
繼續繼續 唔好畀佢停

niggar
*N 即係代表N word (nigga)
繼續繼續 唔好畀佢停

不如你走啦 咁簡單都唔明
上面仲串柒柒屌人唔識思考

巴打為左自己不如走啦,唔好污染自己
繼續繼續 唔好畀佢停

不如你走啦 咁簡單都唔明
上面仲串柒柒屌人唔識思考

唔明我會再問,明嘅唔會問

拜狗?

閱讀理解0分?

你唔明我問緊乜?
洗唔洗再講白啲?
張相係唔係攞隻雞去拜狗?

再問多一樣,你唔識思考?

好心你柒左就潛仲想兜

我睇唔清張相入面嘅相係唔係拜緊狗
殺雞去話叫人珍惜生命諷刺係一回事,我問緊嘅係係唔係拜緊狗
你要回應嘅只需要答 係 定 唔係 就得
如果連呢個都答唔出黎,唔見得你地會比嗰啲睇唔明嘅人叻,因為你連係唔係都唔識答

我屌你老母閪呀,屌穿你老母閪呀,屌撚爆你老母閪呀鳩仔

係唔鳩係有撚病,你升中未,係咪有閱讀困難症,屌撚爆你老母閪你個死傻鳩伸手黨黎架?問問問有乜撚野好問?係度內文字都唔撚睇就屌老母,唔係求被人屌係做咩?我就求仁得仁屌撚爆你個死傻鳩呀

屌你老母而家連登限制左睇到野就要10秒內reply咩?乜撚都唔睇就覆係度做傻鳩,你講我知你係咪中三輟學咁撚癲既做人

仆你個街你死生番黎,乜撚都唔睇,出reply成撚個智障咁,連登得罪左你咩?出埋d生番post?屌你老母定教育局唔識教你?你條撚樣咪衝出黎癲啦,你呢d垃撚圾既聲音無需要知呀。

知唔鳩知點解香港無民主?就係你d傻鳩太多,當成班大學生因為政治又拉又鎖既時候,你d死傻鳩就衝出黎show off你既智力下限。仆你個街我係政府睇到咁都唔敢講民主啦,傻鳩投票價值同大學生同有知識階層係等同既。屌你老母成班傻鳩投票原來中文生字都唔撚識仆得街啦。

其實你老尾閪死番去讀書啦畜牲,
大學果班人爭取民主錯撚哂方向,第一步唔係同政府爭取,而係消滅你d文盲撚樣。有左民主,屌,你d傻鳩佔咁多人口,同無民主一鳩樣
好撚蠢呀笑死人
咁都有得嘈
想笑就笑,覺得仆街就上一頁,想笑但唔撚明又問問問個d 蠢撚行鳩開啦

仲有得痌落去
好色龍>巴哈KUSO版>連登仔
繼續繼續 唔好畀佢停

屌你不如行撚開

點解打nigger就可以串返對面反勝
繼續繼續 唔好畀佢停

屌你不如行撚開

點解你唔飛去美國叫下黑人nigger試下?
有啲野親身試先有體驗

唔明

智商問題
成班撚屌睇唔明就自己好好反省吓 唔好係度係唔係就問 閱讀理解零分?唔識諗一諗先?再係諗唔明就走啦 唔好再係度阻撚住全世界睇post 仲要唔止一個quote埋圖問 俾人話就知掟走啦 又唔走 係度懶係醒咁 唔屌你班撚屌條氣唔順 等我block鳩柒你地 眼不見為淨
繼續繼續 唔好畀佢停

nigga
拜託唔好quote圖
繼續繼續 唔好畀佢停

屌你不如行撚開

點解你唔飛去美國叫下黑人nigger試下?
有啲野親身試先有體驗

你明唔明我問緊咩?
我就俾佢串贏
講句nigger會調返轉俾我串到冇聲出?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞