有成球人仔現金,點樣入落銀行先唔會被aml

349 回覆
26 Like 417 Dislike
1M USD 都可能比人問,你人仔驚咩,中國資金
照入啦傻仔
銀行唔會理你點攞錢落黎
你show 到係大陸銀行提款就得

我賣左大陸層樓 現金日日攞2萬落黎 分批入計計埋埋入左幾百萬都未停過我
中左AML就係中左,你幫行長含都無用
所以上面話一球好少實無事真是得啖笑,有事起來好麻煩,人仔現金絕對高危,仲要零證明,樓主要小心好合理
唔洗咁麻煩。。。搵啲找換店幫手咪得囉,佢有方法㗎
上年做定期大把人新開10間8間
我多過你
好煩,啲錢內地,普通市民,運返落嚟香港,都幾多規定
「啲錢係大陸慢慢搬落黎
之前分開入左40個落戶口,個相熟經理叫我唔好入太密
咩方法可以快啲入落銀行又冇事
唔該」

我勸你就拎返出黎俾國家喇
現金阿 你估銀行過數阿
個相熟經理?
一係就你平時戶口長年得4位數
問你點解咁多?驚擺屋企潮濕
冇錢都周
我最近都入左一球野,分開5間銀行入,每間20萬,為左避免收手續費,每間去櫃台入10萬,存錢機入10萬就得,冇試過俾人問。
今時今日一球咁少都要查咩
之前大陸客鍾意比現金
我一個戶口入幾球都無職員問
啊哥地下錢莊都收10% handling fee (for transactions at least >1m)
樓主開個post 1蚊都唔使畀,啲找換店地下錢莊咪唔使做生意?你食撚懵咗?
2020年代啦哥仔….買隻錶都幾廿萬啦…….
洗黑錢?報定警先
我每次20,000 ,香港有部櫃員機,可以俾入返人民幣落香港戶口。我都係未間斷過
每日入我肯定system 出warning
下次櫃員機入一堆,櫃台再一堆

就跑少一間了
你問吓啲親朋戚友,邊個要人民幣,有冇銀行戶口嗰啲俾佢哋同佢哋唱囉,你肯問香港人好多要人民幣㗎
一個月入唔夠5~6球都唔會停 櫃員機入
唔怕麻煩 100%安全咪大陸入銀行排隊攞 有收據簽名 每次兩萬 再留底
之前試過入過一排又冇事
去gundam base買限定野拎返香港賣
可能仲賺錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞