有成球人仔現金,點樣入落銀行先唔會被aml

349 回覆
26 Like 417 Dislike
財散人安樂
施比受更有福
合法錢 就問下港資銀行深圳分行 幫你一次過匯去香港就算
人地想做定期唔得既?
得 洗黑錢都得嫁
一球黑錢 買隻rm 都幾球啦 仲入銀行
黑錢定義好廣
下下手都要幾千萬同係要賣毒品先斯黑洗咩
一球應該對你黎講應該好多
呢D屎坑橋竟然有180個正評,兒登仔真係以為金管局係細路仔咁易玩
中資銀行冇咁嚴
試下匯豐恒生一早就被人取消戶口
其實樓主標題已經…好可疑
如果佢啲錢真係唔見得光
啲回覆已經係tipping off

Tipping off a money launderer can include:
1. changing the way the company handles the account.
2. informing other people not related to the investigation of the suspicions.
3. directly alerting them of a suspicion.
我報撚左驚 樓豬洗錢
而家一單入10萬都唔得啦
入香港銀行撚會理你

建議樓主幫下啲人需要嘅人
唔知以為你講緊一億, 原來只係一球
首先唔理你啲錢點得翻嚟啦,黑又好乾淨都好
家下最容易係拖啲現金翻香港,然後係本地幣商買USDT,手續費食價就一定㗎喇,你當跌2-3%啦,然後賣咗佢,叫公司寫支票俾你入户口。
我中銀一個月出入幾十萬都響過燈打俾我,問我錢嘅來源,我話係炒酒精搓手液同啲細數就係人地還錢俾我咁。
正評果啲係覺得個comment好幽默定覺得係事實?
求其一個環境好少少嘅中學生都有啦
LM
有份正職既話 咪一個月入50個 驚hi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞