買電視機 / 換電視機 集中討論區 (169)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
冇買Premier就會啟動豐澤個保險,你可以用返當年價錢買回一部55吋,如果貴咗就保錢
唔該晒咁多位
同豐澤傾完再同大家講咩派彩先
我當bonus架喇而家
本身諗過加一年保養
但都係算啦
真係咁唔好彩再壞就換過部平d算
有冇得補錢上65?
等你消息
你入左OLED世界就回不了頭
加應該$1000左右,其實值
其實係嘅
果時佢好似有講過佢裝完即加就1500左右
7日內就貴多一兩百
之後就冇得加
諗番其實都係值嘅

題外話: Sony嘅售後算係咁
雖然果時都等耐過佢講果個時間
但整體算係有交代 上黎裝同拆嘅師傅都好有禮貌同叫做足加解釋足
依點係有加分 雖
或者睇下Easter仲有冇咩優惠
冇就照買
有無巴打用緊mini Led?
早排睇中咗部55qn85c,
唔知水貨定水尾行貨價
$6500
今日見p記部55mx950h行貨做緊
$6300仲送HDMI 2.1加部藍光機
搞到我有啲心郁
想問下兩部邊部好啲?
AVLIFE SALES會幫你計
畫質我投Pan記
話到時Sony 啲機會加價,但未知加幾多。所以今日仆咗錘買A95L。畀3成訂金,所以到時會食唔到嗰3成訂金嘅優惠。 睇你下博唔博加價嘅錢會少過訂金嘅10%。

不過其實最後個價(扣埋28號個promo)只係貴過細鋪幾百。但送齊贈品,免費送貨同食到信用卡回贈,食完信用卡回贈後個實價已經平過細鋪。

樂富店啲店員都幾nice同幾好傾,服務態度好。
其實而家個價我都上星期問過,不過其實我都唔知uny其實係點玩,28號之後再去問吓。
居然又玩取考
更正一下,其實我淨係問咗A95L,其他型號需要自己再問下。
去返原價至再減價,都好正路既

10xxx減返1千,
就差唔去返對上9500個口價
樓上以s90c 55咁計

可能到時又輪到其他款抵玩啲
上一波55, 同次高最抵
65如果唔加當減咗
不過樓上都開到口sony可能加

A95L都係目標之一
最後機會了
情況會用嚟做埋電腦monitor,成日唔記得熄機之類,唔用OLED會有乜推介?順便問。
想問吓廳65+房43 有冇好推介
係咪兩部機都同牌子會好啲?
平時都係netflix+switch+mytv super

Btw好耐無換電視
早幾年部LG一過三年保養多一個月即刻出直線
個師傅叫我換過部好過整
請問c3 42 inch有冇水貨 大概幾錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞