由幾時開始嫖賭毒變咗主流….

406 回覆
2310 Like 188 Dislike
認真
黃-港女門檻太高
賭-香港前景出問題,政府決策出問題,D錢留係身無用,唔生仔
毒-放棄人生
我唔係話冇,而係我覺得上面呢啲嘢變咗做主流
而你話睇書音樂講嗰啲好似俾人當係唔正常係傻仔
你bad taste啫
SO東波,李白都有詩講自己叫雞啦
嬲撚到你
你都係呢啲垃圾
做又點唔做又點
認為自己係最後一代既人根本唔會理
以前果d年代都係咁架啦
唔係黃賭毒點會咁好搵
咁嫖其實不嬲都有。。。
講多句。不嬲都係主流
認真問邊度
咁先好,唔係我呢啲廢柴點上位
咁只不過係social media同演算法知你喜歡呢d野所以推呢d野你睇
其實會唔會係因為年紀大咗
再睇返啲細路而出嘅感慨
而因為你以前中學時期你冇得掂到呢啲生活
因為果陣你唔識
而衣加大咗你知同埋睇多咗啫
感覺上係咩年代都有 只不過玩嘅野唔同咗
因為以前無咁多分身家
女人出軌
14巴
女方家暴男人返轉頭嘅case囉
仲要成個社會係勁重成本放係男人到
張祺忠月入十萬都要比老婆瘋狂睇唔起
Cls
喺香港想發圍
就係靠撈偏同偷呃拐騙
我諗係依個年代資訊流通發達左
以前你邊會咁易知地球另一邊食大麻係合法嘅啫?
依家咩都興上網Share咪連啲壞習慣都上曬網囉
你以前太乖太撚毒?
東莞未收皮之前,幾多男人個個禮拜上去玩,玩到成班fd一齊上架喎
一路向西上畫個陣,幾多麻甩佬見到啲場口忍唔撚住一齊笑
諗多咗 玩呢啲嘅人多數屋企有錢
因為唔洗優
玩完 出嚟做嘢接手daddy
之後就係你上司指點你
巴打係咪俾genset 港女hurt得好深呀?
時間同經濟有限
係香港呢個社會對男人太harsh
隨隨便便一個正常女人都可以要求咁多
咁我地啲loser咪叫雞囉
以前點會無黃賭毒,只係無互聯網比人公開討論
80,90年代已經係咁
Ching 係咪90後扮老屎忽?
當身邊個個樣樣都係腐爛風氣賤物鬥窮人
可以保持本心嘅人就極為少數
飲酒,shisha呢啲廢時講,80後 90後 仲勁過00後

而且大麻 lsd 呢啲野你覺得係近幾年先出現?

其次大麻 lsd 的確係好野黎,你用得好係可以令你係迷幻當中認清自己內心治癒內心,娛樂用藥只係大麻lsd其中一面而已

其三係近呢幾年香港係點大家有眼見,00後成為頹廢的一代主因係,佢地唔用藥,唔通你想佢地現實同清晰地看清呢個冇未來的社會嗎?而且你估佢地好想用藥麻醉自己嗎,唔好咁惡毒同邪惡啦 好嗎
你睇吓啲毒蟲後生吹奏公屋人生人家就知,班後生都係同美國啲垃圾白人一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞