由幾時開始嫖賭毒變咗主流….

406 回覆
2310 Like 188 Dislike
D人見你係咁先唔講喳
嗰陣識個拳手話房入面有糖食
我冇入去姐
總之就firm啦
其他認同既,但粗口關你L事咩
幾句野都覺得尷
好冇意思又要堅持
直覺覺得你係身邊D人做,然後想跟風
啲賤種話冇影響 啲細路仔本身都識
呢幾條社會垃圾黃賭毒低俗kol都紅到 真係笑撚死

果條賤種床哥仲咁多人吹奏
香港真係處處黃金
我阿哥七十後 成日聽佢同佢d同學講落D 落D就多數take埋野 放學去後山take野又有 食煙呢d就好閒啦
你係咪無fd既上一代人呀 人地無同你講當無
外國係主流
樓主呢d係外國一定話你係Nerd
毒變主流好耐,而家每次用非常輕微咁落毒去到醫院就做手腳完全冇事,所以24小時監視真係有需要。
其實作為轉口港 黃賭毒應該喺每一個年代都係主流
唔掂呢啲嘅毒撚先係少數
利申 少數
Dllm
幾時開始😂

應該係有人類開始
好明顯係你識親都依類人咁你都。。
以前上高登勿認真
依家上連登鳩up 啲後生以為係真架
咪扮老鬼啦,以前仲玩得癲過依家依家啲後生先廢到喊,不過唔怪得佢哋,以前香港大把嘢玩,真正不夜城,又roller 又 disco ,canton tropical Apollo hot gossip去完一間又一間直落通頂第二日仲要番工,播 meet u by surprise 個個就即刻搵另一條女攬,又有band隊開show 達明 beyond 都見過
仲有大把夜總會我估你都未經歷過
戲院同依家完全唔同,大勁多同埋可以食煙,以前係真係會𠝹凳
我依家淨係講咗面嗰浸,底嗰浸你自己想象
以前毒係白粉 fing頭 k仔
食撚完真係身體打柴
而家講毒多數都係大麻 仲唔夠潔身自愛?
嫖就更加唔洗講周圍都係雞
而家仲要神神秘秘搵渠道
冇話放工一齊叫埋雞先翻屋企
賭錢由以前大檔變網上賭
邊一樣以前唔係主流
係香港生活嘅人
以目前呢個教育/生活制度下
點解需要有「文化 修養 道德」
我已經話咗佢 佢扮睇唔到
雞隨時乾淨過溝嘅女
以前都有, 不過依家有上網有片有文字你先覺得多左, 以前你接觸果d 無就真係唔會點聽到見到
低下階層嘅一種像徵
人生好多野 例如打機 都係百害而無一利
唔好理人咁多 有時間就學下野
增值下自己
好過上連登出post刷存在感優越感
依啲都係百害而無一利
睇你信唔信,連登仔鳩up開,各懷鬼胎,分分鐘佢哋自己冇做純粹想推人去死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞